Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(653 recensioner)
Utmärkt91%
Väldigt bra8%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
26 september, 2022

Toppen!

Trevliga, hjälpsamma och effektiva! Kan varmt rekommendera Möbelkillarna.

Elias
Rated 5 out of 5
24 september, 2022

Världens bästa flyttfirma!

Killarna för både flytt och städ kom i tid. De arbetade snabbt och tog väl hand om sakerna. De tog med sig allt som skulle tas både från lägenheten och förrådet. De tog med sig den största lastbilen som de hade och allt fick plats på en enda last. Så det gick hur smidigt som helst! Mycket bra bemötande med bra service.

Väldigt noggrant städar. Allt var dammat och fint.

FF
Rated 5 out of 5
22 september, 2022

Overall pleasant experience!

Guys felt trustworthy, were fast and efficient. I was really stressed with moving but everything went very smooth. No problems were encounted.

Victoriia M
Rated 5 out of 5
22 september, 2022

Blixtsnabb service!

Möbelkillarna fraktade ett digitalpiano åt oss med ett leende. Vi slapp besvär och det kom fram dagen efter att vi bekräftat ordern. Bättre än så blir det inte!

Kristina R-O
Rated 5 out of 5
20 september, 2022

Fantastisk service!

Snabba svar även digitalt. Smidigt och lätt tillgängliga. Möbelkillarna som flyttade var flexibla och otroligt trevliga.

CHRISTINA
Rated 5 out of 5
19 september, 2022

Otroligt smidigt!

Allt med denna flytt har fungerat otroligt smidigt!

Det gick snabbt att boka en flytt på deras hemsida och snabb återkoppling på bekräftad order.

De kom på utsatt tid och var väldigt professionella och hela flytten gick väldigt snabbt, trots en trasig hiss.

Kommer definitivt anlita Möbelkillarna igen!

Robert J
Rated 3 out of 5
11 september, 2022

Bra flyttstäd, sämre flytt!

Flytt: 2/5

Städ: 4/5

Jag flyttade från en etta där jag inte hade särskilt mycket möbler men en hel del flyttlådor. Flytten tog hela dagen och de hade glömt plasten som skulle vara i lastbilen och skyllde det på att den som brukar lägga det där var på semester. Istället för att åka tillbaka och hämta sin egen plast till mina två vitrinskåp tog de bubbelplast som jag hade hemma. Mina vitrinskåp klarade sig men det var bara rena turen, att det fanns belysning installerad som innebar att man inte kunde ta ut hyllorna förbryllade flyttgubbarna och istället för att surra fast eller plasta in hyllplanen lät de dem ligga som de var vilket gjorde så att de trillade flera gånger. Trots att jag hade angett det vid bokningen verkade flyttgubbarna överraskade när jag förklarade att den nya lägenheten var på tredje våningen utan hiss. Dessutom glömdes några saker kvar i den gamla lägenheten vilket innebar att vi fick åka fram och tillbaka en extra gång för att hämta dem, trots att vi upprepade gånger hade sagt att allt ska med.

Vad gäller flyttstädningen så har jag inga anmärkningar, det var gjort på ett bra sätt. Däremot så hade vi kommit överens om att de som flyttade skulle lämna över nycklarna till den gamla lägenheten till de som städade och ändå blev jag uppringd av städarna som undrade om jag kunde öppna. De löste det mellan sig men jag kan tycka att man borde kunna kommunicera med varandra inom samma företag.

Max A
Rated 5 out of 5
9 september, 2022

A-Team!

Customer service Top Notch! Both when contacted office via phone and during moving it self.

Moving team came on time and did brilliant job, I was astonished how fast they managed move all the furniture and boxes. Everything survived intact, even my plants 😉

Thanks A-Team!

Piotr Z
Rated 5 out of 5
9 september, 2022

Kan inte bli bättre!!!!

Har stor erfarenhet av diverse flyttfirmor genom åren men Möbelkillarna är absolut bäst. Valde ett paket m packning, flytt och flyttstäd och de levererade på alla plan. Jättetrevliga, serviceinriktade och superproffsiga killar. Kan absolut inte bli bättre!!!

Charlotte T
Rated 5 out of 5
8 september, 2022

Flyttbetyg!

Era killar gjorde ett fantastiskt jobb o samtidigt både effektiva o försiktiga!

Ann M