Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(600 recensioner)
Utmärkt92%
Väldigt bra7%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
28 juni, 2022

Proffsigt!

Ordnade en flytt från Röstånga till Sölvesborg med två hus till två hus. Oerhört proffsigt och effektivt. Kan varmt rekommendera Möbelkillarna

Daniel U
Rated 5 out of 5
27 juni, 2022

Helnöjd!

Trevlig personal, försiktiga och välorganiserat! Arbetade på årets varmaste dag (31c) och trots värmen fick vi bästa service.

Camilla S R
Rated 4 out of 5
27 juni, 2022

Flytt från Jämtland till Skåne!

Männen som hjälpte mig var världigt trevliga och arbetade hårt. Jag är nöjd.
Tyvärr så hade han fått en liten bil med sig och jag flyttade från en 69 kvm så några saker blev skadade men jag har fått en reklamationsblankett så det ordnar sig säkert. Helt klart att rekommendera företaget.

Kim a
Rated 5 out of 5
23 juni, 2022

Bra!

Bra kommunikation och tydlig offert.
Snabba svar på frågor.

Leif J
Rated 5 out of 5
23 juni, 2022

Flytt samt städning!

Trevligt bemötande.
Proffsiga.
Snabba, effektiva.
Fem stjärnor!
Kan verkligen rekommendera er!
Samma omdöme gäller för städningen!

Lars P
Rated 4 out of 5
22 juni, 2022

Snabbt agerande!

Jag tyckte att servicen var snabbt och rätt enkel. Det enda som kunde göras bättre är att den totala slutsumman kunde skrivas ihop, för mig var det lite osäkert om moms, erbjudande och eventuellt något annat också skulle inkluderas, eller om jag bara skulle lägga ihop komponentsummorna till ett slutpris.

Jonathan G
Rated 5 out of 5
22 juni, 2022

Dubbelflytt!

Fantastiskt bra! Flytt av soffgrupp till sommarstuga och två soffgrupper i retur till tippen. Punktliga och trevliga killar!

Per-Åke A
Rated 5 out of 5
22 juni, 2022

Proffsigt bemötande och utförande!

Riktigt proffsigt bemötande från förfrågan om offert till sista kartongen var flyttad. Tack för bra utfört arbete!

Poya H
Rated 5 out of 5
22 juni, 2022

Med bästa rekommendationen från 2 nöjda kunder!

Flytten mellan Linköping o Skåne gick jätte bra. Killarna var verkligen trevliga , hjälpsamma och proffesionella trots den långa flytten.
Vi kan varmt rekommendera Möbelkillarna till såväl andra som vänner o bekannta.
Den bästa flyttfirma som vi någonsin anlitat. Vi önskar er allihopa på Möbelkillarna , ett gott lycka till inför framtiden.
Mvh från 2 nöjda kunder vid namn Saha o Meri W

Meri V S
Rated 3 out of 5
21 juni, 2022

Besviken!

Hej ni kan vara bättre att passa tiden ni själv har bestämt

Marianne B