Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(301 recensioner)
Utmärkt93%
Väldigt bra6%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
9 september, 2021

Med Möbelkillarna kan jag tänka mig att flytta igen!

Wow, vilken service och vilket underbart bemötande!
Att flytta tar på krafterna men dessa två grabbar gjorde flytten lätt och smidig!
Jag skulle varmt rekommendera Möbelkillarna till alla som ska flytta.
Stort tack! Nu kan vi bara fortsätta att njuta i vårt nya fina hus.

Malin B
Rated 5 out of 5
8 september, 2021

Proffsigt, Snabbt!

Trevliga killar, Proffsigt utfört, Bra överblick på det som skulle flyttas !!
Att rekommenderas !! /Johnny o Karin

Karin M
Rated 5 out of 5
8 september, 2021

Jag använde Möbelkillarna och det var den bästa flytt jag har upplevt!

Jag använde Möbelkillarna och det var den bästa flytt jag har upplevt. Flyttningen gick otroligt smärtfritt tack vare fina killar som skötte allt kanonbra.
Stor eloge till dem. Jag ger högsta betyg för flytten och ger betyg 5

Uno E
Rated 5 out of 5
7 september, 2021

Betyget blir självklart en 5:a!

Här kommer vårt omdöme av flytt gjord idag. Mycket trevliga ”flyttgubbarna” med bra bemötande, glada och positiva. Varsamma med möbler och lådor.
Betyget blir självklart en 5:a!

Lars G
Rated 5 out of 5
6 september, 2021

Stort tack för all flytthjälp!

Stort tack för all flytthjälp. Vi ger er en stark 5:a.

Christin G
Rated 5 out of 5
6 september, 2021

STORT TACK KILLAR ....ANDRES och CRISTIAN !!!!!

Det var professionellt och trevligt gjort. Mycket duktiga och omtänksamma killar. Jag behövde inte göra någonting….bara förklarade i början hur jag ville ha min flytt och sedan 😍👍🏻allt var på plats i mitt nya boende…WOW!
Tack MÖBELKILLARNA att ni finns!!!!!! 💝
OCK 😳 inte nog med det…… jag fick en glad överraskning från firman
Kommer varmt rekommendera ER.
Med vänlig hälsning
Anna

Anna B
Rated 5 out of 5
6 september, 2021

Flytt Malmö-Hästveda!

Kom i tid och allt gick smidigt! Bra trevliga killar och jag fick åka med. Superbra jag är supernöjd!
Jag kan varmt rekommendera!

Michael S
Rated 5 out of 5
3 september, 2021

Lyhörda och mycket hjälpsamma!

Flyttningen rörande rubricerad order, från Möbelkillarnas Magasin till Ystad, med Thomas som arbetsledare genomfördes på ett för oss klanderfritt sätt. Thomas inklusive medarbetare arbetade strukturerat och rationellt, var lyhörda och mycket hjälpsamma, vilket gjorde att flytten blev en trevlig upplevelse för oss som kund. Vi vill återigen skicka ett stort tack till ett härligt gäng.

Per-Anders L
Rated 5 out of 5
3 september, 2021

Samma höga kvalité

Det är 3:e gången jag flyttar med Möbelkillarna.
Fick svar samma dag jag bad dom kontakta mig för flyttplanering och allt var klart och tydligt.
De två killarna som kom till flytten var hela tiden positiva och noggranna.
Vi tog en tur i lägenheten innan de började och jag förklarade om vilka saker som var ömtåliga och de var både lyhörda och respekterade mina ägodelar på ett fint sätt.
Skulle varmt rekommendera Möbelkillarna… inte en skadad sak och allt gick snabbt och smidigt.

Sebastian A
Rated 5 out of 5
2 september, 2021

Duktiga och trevliga killar!

5/5
Duktiga och trevliga killar. Flytten gick utan problem. Gärna tydligare information om hur ni vill ha det packat innan flytten.

Per D