Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(417 recensioner)
Utmärkt93%
Väldigt bra6%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 4 out of 5
12 januari, 2022

Imponerande lastning vid överkubik!

Jag är väldigt nöjd med utförandet av flytten. Det blev dock tyvärr lite missförstånd med kontoret om storleken på bohaget, överkubik, vilket av olika anledningar kanske hade kunnat undvikas. Svårt att beräkna kubik! Alla inblandade var trevliga och effektiva trots att det blev mycket mer saker att lasta än de beräknat.

Lena A
Rated 5 out of 5
11 januari, 2022

Helt perfekt!

Jag kommer att rekommendera Möbelkillarna till alla mina vänner när de ska flytta!
Killarna kom precis kl. 8, och började jobba direkt. De var mycket trevliga och väldigt professionella från början till slut. Det känns tryggt hur de skyddar alla möblerna med filtar och plastfilm, och sen bär in allt i nya lägenheten precis så som jag vill ha det. 10 poäng av 10!

Audun D
Rated 5 out of 5
11 januari, 2022

Toppenjobb!

Vi hade inte kunnat vara nöjdare! Proffsiga och mycket effektiva flyttkillar, allt gick så smidigt och snabbt utan att vara slarviga. Noggranna och försiktiga, och mycket trevliga. Mycket bra bemötande vid bokningen också.
Vi kommer att rekommendera dem till andra!

Monica och Erik
Rated 5 out of 5
11 januari, 2022

Väldigt professionell flytthjälp!

Thomas och hans medhjälpare var väldigt professionella och tog stort ansvar för vårs saker.
Kan varmt rekommendera Möbelkillarna!
-bästa flytthjälpen i Sverige!

Rune
Rated 5 out of 5
11 januari, 2022

Riktigt bra flyttkillar!

Vi var väldigt nöjda med hur snabba och noggranna de var. Vi fick direkt ett förtroende för dem och de hjälpte till att få alla våra saker ordentligt på plats samt tog med sig en del av platsen och kartongerna vilket underlättade för oss. Skulle gärna anlita dem igen.

Sebastian C
Rated 5 out of 5
10 januari, 2022

Mycket trevligt och hjälpsamt team!

Bra killar i teamet som dessutom var i tid och presterade ett ypperligt arbete. Allting gick som smort och det kunde inte blivit bättre än såhär. Ett plus också för den goda servicen och kontakten med Möbelkillarna på nätet.

Lars L
Rated 5 out of 5
10 januari, 2022

Långflytt!

Möbelkillarna gav oss en helhetslösning som verkligen tilltalade oss när vi skulle flytta lite längre. Kände fullt förtroende för att de löste allt åt oss.
Stort bonus var helt klart den väldigt trevliga och serviceinriktade personalen.
Mycket nöjda!

Emma Z
Rated 5 out of 5
10 januari, 2022

Rekommenderar varmt!

Flyttade från Malmö till Stockholm och fick väldigt bra service och svar på frågor innan flytten, och själva flytten gick också oerhört smidigt.
Proffsigt hela vägen!

Lizzie M
Rated 5 out of 5
10 januari, 2022

Snabbt och effektivt!

Jag och min sambo är mycket nöjda med Möbelkillarna.
Det kom två grabbar som visste precis vad de skulle göra, inget bullshit. De arbetade på snabbt och effektivt. Alla våra möbler inklusive samtliga lådor var helt oskadda i vår nya bostad.
Många tack!

Simone J
Rated 5 out of 5
10 januari, 2022

Toppenjobb! Enligt förväntan

Tack till Oliver och Johan som dök upp och räddade oss. Trots bristande förberedelser från vår sida tog killarna det med en klackspark. Kände mig inte dömd för stöket i hemmet utan de båda var väl villiga att hjälpa oss. Jag hade underskattat tiden det tog att packa in bilen och packa ur. Trodde det hela skulle ta 4 h men vi hann med nöd och näppe flytta 66 m2 med massa skit på exakt 8 h. Däribland hann vi köra en snabb runda till återvinningscentralen och tog en längre lunchpaus. Men 8 h var verkligen välbehövt.
Tack till killarna för ert hårda jobb och ni lyfte utan att klaga. Eloge till er.
Mycket nöjda med all kontakt hittills med möbelkillarna, lätta att få tag på och håller sitt ord. Jag kan varmt rekommendera att anlita dessa.
Återstår att se hur bra flyttstädningen blir men är säker på att vi kommer bli nöjda.

Mi och Eric