Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(301 recensioner)
Utmärkt93%
Väldigt bra6%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
25 juni, 2020

Kan inte säga annat än positiva saker om detta företag!

Kan inte säga annat än positiva saker om detta företag!
Ett väldigt trevligt bemötande av säljaren, de är väldigt flexibla, både angående att snabbt få tid för flytt och att utan problem fixa till det när jag behövde ändra i mina flyttplaner! Flyttkillarna var också väldigt trevliga och glada!

Tobias E
Rated 5 out of 5
15 juni, 2020

Trevliga killar!

Trevliga killar som var tillmötesgående och superduktiga på att packa effektivt.

Pia B
Rated 5 out of 5
12 juni, 2020

Vi är mycket nöjda med möbelkillarna!

De två killarna som flyttade till oss var mycket lyhörda, snabba, serviceinriktade och duktiga!
Dock kom de en hel timma tidigare än avtalad ankomsttid kl 09:30.Våra saker har levererats
hela och med mycket bra hanterbarhet.
Att ni plastade in våra stora möbler och tog med er plasten tillbaka var mycket bra.
Vi är mycket nöjda med möbelkillarna och kommer vidare rekommendera er till alla våra vänner!

Loella B
Rated 5 out of 5
8 juni, 2020

De gjorde ett super jobb!

Ville bara tacka ert team som kom till oss idag! De gjorde ett super jobb. Och hade en glad, professionella och rolig jargong.
Kul att träffa dem och ett nöje att jobba med dem!

Ingela F
Rated 4 out of 5
5 juni, 2020

Möbelkillarna var punktliga, kunniga, snabba och trevliga!

Möbelkillarna var punktliga, kunniga, snabba och trevliga.
Våra saker fick inte plats i lastbilen, men vi kan gärna rekommendera dem, fördelarna övervägde.

Håkan Ekvall
Rated 5 out of 5
3 juni, 2020

I särklass den bästa flyttfirman!

I särklass den bästa flyttfirma vi någonsin tidigare använt oss av, mycket trevliga, tar sitt jobb seriöst, kommunikativa och frågar först, rädd om sakerna och otroligt enkla att ha att göra med. Kommer att rekommendera alla att använda sig av Möbelkillarna!

Erik S
Rated 5 out of 5
2 juni, 2020

Personalen var trevlig och tillmötesgående!

Flytten gick väldigt smidigt och effektivt. Snabbare än jag vågat hoppas och ändå kändes det professionellt och allting hanterades varsamt.
Personalen var trevlig och tillmötesgående – sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med möbelkillarna och skulle absolut rekommendera dem vidare.
Jag ger dem 5 i omdöme!

Maria Grosskopf
Rated 5 out of 5
1 juni, 2020

Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma!

Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma. Snabbt svar vid förfrågan om offert och svar på våra frågor.
Även bra planerad flytt av flyttfirman. Stämde av ett par dagar innan flyttdatum hur mycket det var.
Planerade efter det så när de kom och hade med tillräckligt med utrymme så allt kom med.
Trevliga och effektiva rakt igenom hela flytten. Allt enligt överenskommen tid både vid start och slut, Vi är jättenöjda.

Lotta J
Rated 5 out of 5
28 maj, 2020

The moving team was very good and professional!

The moving team was very good and professional. The move was well executed as proposed and all my items were delivered safely.

Prashant C
Rated 5 out of 5
26 maj, 2020

Rekommenderas varmt!

Mycket nöjd, snabbt och smidigt. rekommenderas varmt +++++++

Marjana Bonzart