Omdöme
4,9
Rated 4.9 out of 5
(892 recensioner)
Utmärkt90%
Väldigt bra8%
Medelmåttig2%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
11 mars, 2023

Utmärkt tjänst

Vi är supernöjda med jobbet – smidigt, snabbt, enkelt och effektivt. De som hjälpte oss flytta var enkla att ha att göra med – vi hade fler saker än vi trodde men de tog det med tålamod.

Klara
Rated 5 out of 5
9 mars, 2023

Kanonbra!!

Från allra första kontakten med Ola till när Nicolai, Anton och Otto levererade flygeln och soffan var det top notch, lätt, okonstlat,innerligt och medmänskligt hanterat. Kommer att rekommendera dessa Möbelkillarna till vänner och bekanta. Stort tack!!

Michael S
Rated 4 out of 5
8 mars, 2023

Ok flytt

Jag hade hoppas att de hunnit källaren med 2 man i 8 timmar. Annars var allt jättefint och god service och snäll personal.

Peter
Rated 5 out of 5
8 mars, 2023

En perfekt flyttning!

Ett vänligt och proffsigt bemötande. Duktiga killar tog väl hand om mitt bohag,

jag är mycket nöjd. Kan rekommenderas

Kaj L
Rated 3 out of 5
8 mars, 2023

Snabbt och smidigt

Skulle flytta saker ifrån ett magasin in till min lägenhet på fjärde våningen utan hiss. Grabbarna gjorde ett snabbt och smidigt jobb och var klara på bara 2,5h. En låda hamna i backen så därav lite sämre betyg men i det stora hela ett bra jobb!

Frida
Rated 5 out of 5
7 mars, 2023

Så nöjda!

Proffsigt, snabbt och noggrant jobbat, trots halv snöstorm utomhus, och ett tungt piano att bära. Trevligt positivt bemötande och en härlig inga-problem-attityd som gjorde att vår flytt gick lekande lätt. En stor hyllning till Ylber och Dennis, ni var fantastiska!

Fredrika A S
Rated 5 out of 5
6 mars, 2023

Proffsigt!

Fick super proffsig hjälp med vår flytt från Stockholm till Malmö. Killarna som hjälpte oss kom i utsatt tid och var väldigt hjälpsamma och snabba. Även vid uppackningen i Malmö fick vi riktigt bra hjälp. Rekommenderas starkt!

Harald
Rated 5 out of 5
6 mars, 2023

De bryr sig verkligen om dig som kund!

Min allra första stora flytt och de gav en så fin och omsorgsfull service från start till slut. Jag bokade även flyttstädningen med dem och samma sak här, strålande resultat, vänligt bemötande och rakt igenom proffsiga. Ska jag flytta igen så anlitar jag möbelkillarna igen. Är så tacksam för att ni gjorde denna annars tunga och slitsamma uppgiften enkel och smidig! Tack!

Sophie P
Rated 5 out of 5
6 mars, 2023

Smidig flytt i 2 etapper

Smidigt och bra

hristerson
Rated 5 out of 5
6 mars, 2023

Proffsigt

Jag är mycket nöjd med vår flytt. Det var proffsigt allt från beställning till leverans. Snabbt, enkelt, smidigt.

Lars S