Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(653 recensioner)
Utmärkt91%
Väldigt bra8%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 4 out of 5
27 augusti, 2022

Snabbt och smidigt!

Flytten gick snabbt och smidigt och killarna var trevliga.

Eva S
Rated 5 out of 5
25 augusti, 2022

Duktiga killar!

Allt fungerade perfekt! Inget skadat inga problem. Snabbt och bra!

Göran H
Rated 5 out of 5
24 augusti, 2022

Jättebra bemötande och service!

Vi har använt möbelkillarna vid tre tillfällen och varit jättenöjda varje gång! Trevliga, kompetenta och lösningsfokuserade!

Erika
Rated 5 out of 5
22 augusti, 2022

Effektiva, nogranna och trevliga!

Extremt nöjd med Möbelkillarna. Väldigt effektiva och snabba men samtidigt nogranna och trevliga. Kan varmt rekommendera dem.

Elias
Rated 5 out of 5
16 augusti, 2022

Trevligt och professionellt!

Trevliga och proffsiga killar. Både packningen och flytten gick hur smidigt som helst. Städningen blev också fixad till belåtenhet. Kan varmt rekommenderas

Ann-Christin J
Rated 5 out of 5
15 augusti, 2022

Rekommenderar Möbelkillarna å det varmaste!

Vi hade beställt en flytt från Hästveda till Bjärnum med särskilt specifika tider, det kommer två stycken yngre killar på utsatt tid , och något proffsigare och snabbare har vi inte upplevt, allting lastades på och av inom stipulerad tid, Jag och min fru kan rekommendera Möbelkillarna å det varmaste. Ps. tusen tack för presenten.

Sven K
Rated 5 out of 5
15 augusti, 2022

Kanon!

Mycket trevligt bemötande och snabba flyttkillar. Det tog en förmiddag och allting flyttades. Köpte också flyttstädning vilket också fungerade bra!

Sara J
Rated 2 out of 5
15 augusti, 2022

Besviken på flytten!

Hade beställt normalflytt 4 vilket innebar 32 mantimmar men också ”Max 8h” enligt orderbekräftelsen. Dock kom endast tre flyttkillar vilket betyder att de fick jobba mer än 10,5 timmar var för att komma upp i de 32 mantimmar jag beställt. I 30 gradig värme. På grund av det tog inte flytten slut sen eftermiddag som beräknat utan kl 21 på kvällen istället. De hann dessutom inte med allt, vem orkar jobba så långa pass med ett så tungt arbete. Kanske jag hade sluppit betala övertid om de varit 4 personer. (Då bar de dessutom inte alla kartonger till de rum de skulle till pga tidsbrist så det fick vi göra själva.)

Trevliga killar med fint humör och som var försiktiga med möblerna. Där har jag inget att klaga på.

Sara J
Rated 5 out of 5
11 augusti, 2022

Väldigt nöjda!

Vi är väldigt nöjda med flytten som Möbelkillarna utförde åt oss! Killarna som kom var väldigt trevliga och flexibla med våra önskemål. Vi beställde även flyttstädning där vi tyckte att den inte blev tillräckligt bra utförd, det var dock inga som helst problem när vi vad dem komma och göra en ny städning åt oss. Väldigt fint bemötande på alla sätt!

Lovisa H-B
Rated 4 out of 5
10 augusti, 2022

Rätt bra!

Killarna var snabba, trevliga och utförde flytten mycket flexibelt. De missade för all del min städutrustning, men bortsett från det är jag väldigt nöjd.

Jonathan G