Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(301 recensioner)
Utmärkt93%
Väldigt bra6%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
25 juni, 2019

Hässleholm-Malmö

Hejsan,
På exakt den tid vi förväntade oss utifrån den info vi fått om avfärd från Arlöv anlände flyttpersonalen, de var lätta och mycket trevliga att kommunicera med o de är snabbt igång med effektivt arbete, de ”utmaningar” som dyker upp under dagen ser man till att lösa på bästa sätt, de var flexibla och sökte lösningar och detta med det bästa humöret intakt, allt flyttas med varsamhet och ingenting skadas under flytten, tycker att hela dagen symboliserades av att utföra uppdraget enligt överenskommelse och det i en mycket positiv anda, även betalning var smidigt och enkelt och dessutom inte dyrt, tycker att det är fantastiskt att erbjuda en runda till tippen för 500 kr,
Betyg tveklöst 5,
Mvh Olle Nilsson

Olle Nilsson
Rated 5 out of 5
25 juni, 2019

Hej!

Har idag flyttat från Viken till Malmö med Er Möbelkillarna!
Kan absolut inte bli bättre! Vilka killar helt otroliga! Kommer alltid att välja Möbelkillarna i fortsättningen!
Betyg 5
Med vänlig hälsning,
Göran Larsson

Göran Larsson
Rated 5 out of 5
13 juni, 2019

Återkommande kund

Vi har anlitat Möbelkillarna vid flera tillfällen sedan 2006 och blivit lika nöjda varje gång. Snabbt, säkert och pålitligt.
Av oss får Möbelkillarna betyget 5 av 5.

Ulla Arvidsson
Rated 5 out of 5
7 juni, 2019

Super trevliga killar!

Vet verkligen vad dom sysslar med. Allt gick snabbt, smidigt och jag ger högsta betyg 5.
1000 tack för allt!

Monica Ivancsi
Rated 4 out of 5
5 juni, 2019

Trevlig personal

Trevlig personal, anlände punktligt och flytten genomfördes snabbt och professionellt. Det mesta gick väldigt smidigt.
Trots att jag bad om att speglarna skulle prioriteras framför några kartonger valde man att inte flytta mina speglar (eftersom de kan gå sönder så lätt). Det drar ner betyget lite, eftersom jag senare blev tvungen att fixa ännu en transport för speglarna.
Betyg: 4
Med vänlig hälsning,
Madeleine Nilhäll

Madeleine Nilhäll
Rated 5 out of 5
4 juni, 2019

Privatflytt Malmö-Svedala

Lämnar en 5:a omdöme på flyttkillarna från er firma Möbelkillarna De gjorde ett utmärkt arbete och var trevliga.

Inger Håkansson
Rated 5 out of 5
4 juni, 2019

Supersmidigt

Supersmidigt att kunna beställa både flytthjälp och flyttstädning från samma företag. Var lite krångligt att få med alla villkoren för flytten i orderbekräftelsen men fick väldig vänligt bemötande när jag blev frågvis och sedan löste ni och tydliggjorde allt underlag i den skriftliga orderbekräftelsen. Gick även snabbt att få kontakt med er, både via mail och telefon.
Flyttkillarna var duktiga, snabba och försiktiga med hela bohaget. Väldigt trevliga oxå. Gav tips inför uppackning oxå, tack för det! Betyg på flytthjälp blir högsta betyg 5.

Aira Karlsson
Rated 5 out of 5
31 maj, 2019

Köpenhamn-Teckomatorp

Våra Möbelkillar fixade piano och orgel nedför trappor och klagande grannar utan problem. Trevliga, kommikativa och hårt arbetande. Vi är jättenöjda.

Karl Söderlund
Rated 5 out of 5
31 maj, 2019

Omdöme flytt

Mitt omdöme är absolut 5, dom är duktiga och vänliga och bemöter mig som kund med den bästa respekt och tog även av skorna i mitt hus när jag bad om det eftersom det då regnade lite utomhus och sängen jag skulle byta var i mitt sovrum.

Eva Maria Ovin
Rated 5 out of 5
23 maj, 2019

Trevliga och tillmötesgående!

Mitt omdöme är en 5, dom gjorde ett mycket bra jobb.
Var trevliga och tillmötesgående, inga problem.

Eva Maria Ovin