Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(370 recensioner)
Utmärkt93%
Väldigt bra6%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 4 out of 5
5 augusti, 2019

Flyttstädning

Mycket smidigt att kunna sköta allt (betalning och nyckelinlämning) med flyttkillarna i samband med flytten. Inget krångel.

Hanna Källman
Rated 4 out of 5
1 augusti, 2019

Tack för flytthjälpen!

Flyttkillarna var mycket försiktiga och hänsynsfulla med våra möbler som lindades in omsorgsfullt i packplast och filtar.
De blev klara i utsatt tid, med lite hjälp från oss, trots dåligt väder och lång flyttsträcka.
Simon o Hanna

Hanna Källman
Rated 5 out of 5
31 juli, 2019

Blixtsnabba!

Jag hade en mindre flytt inbokad ons 31a juli, kl 9.00 på Möllevångsgatan i Malmö.
Killarna hittade vår adress ganska exakt kl 9, var blixtsnabba på att få ner allt 4 trappor, samt hade med en smart ”packplast” som lindades runt skåp och fåtöljer, för att skydda dem och hålla skåpdörrar/lådor på plats. De hade dessutom med bättre packfiltar än vad jag hade ordnat, och jag fick behålla dem efteråt eftersom vi skulle till en annan stad med eget släp och inte kunde lämna tillbaka, det uppskattas verkligen! Dessutom hade de med extra kartonger ifall vi hade behövt, stort plus på det.
Det enda som gjorde mig fundersam var att vårt släp blev lite framtungt, men å andra sidan så rätade det ut sig när vi själva satte oss bilen…. Så allt gick toppenbra, och varje pryl var på plats när vi kom fram till Västerbotten 3 dar senare!
Jag ger 5 av 5 möjliga poäng.
Mvh Sonja

Sonja Lindblom
Rated 5 out of 5
29 juli, 2019

Kan verkligen rekommendera!

Mycket trevlig personal samt varsamma
med alla möbler vid flytt.

Eleftherios Bolis
Rated 5 out of 5
29 juli, 2019

Ordernummer: 76008

Snabba och bra service, bra pris! 5 av 5

Zara Dickson
Rated 5 out of 5
25 juli, 2019

Tak for hjælpen!

Vældig tilfreds med flytningen. Behagelige og flinke flyttemænd. Nemt og effektivt.
Tak for hjælpen!

Trine Nothlev
Rated 5 out of 5
24 juli, 2019

Tack för hjälpen!

Jag rekomenderar varmt att använda Möbelkillarna vid flytt.
De är positiva, hjälpsamma, flexibla, snabba och tillmötesgående. Av 5 stjärnor får de 5+.
Med vänlig hälsning
Annika Pålsson

Annika Pålsson
Rated 5 out of 5
22 juli, 2019

Glädje!

”Vi har precis haft glädjen att få vår flytt utförd av Möbelkillarna, Allt fungerade bra hela vägen från ett trevligt bemötande vid bokningen till själva flytten. Flytten utfördes av tre trevliga flyttkarlar som hade känsla för service och som jobbade snabbt och effektivt samtidigt som de var aktsamma om våra saker. Priset var stod sig dessutom bra i jämförelse med andra firmor. Vi kan inte annat än att ge Möbelkillarna en femma i betyg och rekommenderar gärna deras tjänster..”

Nils Hjertstrand
Rated 5 out of 5
17 juli, 2019

Vi är mycket nöjda!

Hej!
Ni flyttade lite möbler o kartonger till mej igår. Mycket trevliga killar, kom på utsatt tid, emballerade (plastade) och bar ut snabbt o smidigt.
Avlastningen gick lika smidigt. Killarna var mycket tjänstvilliga och placerade sakerna där vi ville ha dem. Inte tal om att hålla dörrarna eller annat åt dom ”stanna ni här så fixar vi resten!” sa dom. Och det gjorde dom.
Vi är mycket nöjda!
Vänligen
Karin Rosén

Karin Rosén
Rated 5 out of 5
15 juli, 2019

Vi är supernöjda!

Vi har nu flyttat från vår bostadsrätt till en villa med Möbelkillarnas hjälp och jag kan inte annat säga än att vi är supernöjda. De fyra flyttkillarna som hjälpte oss var mycket trevliga och professionella. Det jobbades på i ett högt tempo samtidigt som största försiktighet för möbler och annat togs. Vi hade väldigt mycket saker och därför fick Möbelkillarna komma tillbaks nästa dag och slutföra flytten. Kontakten vi hade över telefon angående detta var mycket tillfredställande och bra. Vi kan varmt rekommendera Möbelkillarna!
Betyg 5.”

Jenny Nelander Wahlestedt