Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(653 recensioner)
Utmärkt91%
Väldigt bra8%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
10 augusti, 2022

Vänliga, professionella och tryggt säkert!

Vänliga och tillmötesegående killar kom på avtalad tid. Ordnade med betalning på ett effektivt sätt med swisch. Utförde ett proffessionellt arbete snabbt . Var väldigt artiga och trevliga. Kommer jag defenitivt använda mig mer av om jag behöver flytthjälp.

Stefan H
Rated 5 out of 5
8 augusti, 2022

Toppklass!

Smidig och professionell flytt från början till slut. Mycket hjälpsamma och trevliga killar som gjorde ett kanonjobb!

Rekommenderas å det varmaste.

Bengt A
Rated 5 out of 5
31 juli, 2022

Toppklass!

Vi är mycket nöjda med Möbelkillarna. Stor kompetens, kunnande och ett fantastiskt fint arbete hela dagen!

De var också mycket tillmötesgående, hjälpsamma och trevliga. Rekommenderas å det varmaste!

Bengt A
Rated 5 out of 5
31 juli, 2022

Trevligt och professionellt!

Vi fick ett trevligt kontakt. Flytten skötes mycket professionellt.

Philipp
Rated 5 out of 5
29 juli, 2022

Bra jobbat!

Möbelkillarna genomförde uppdraget punktligt, effektivt och med trevligt bemötande!

Emilie B
Rated 3 out of 5
29 juli, 2022

Ris och ros!

Jag är delvis nöjd med städningen av mitt hus. En del moment var väl utförda medan en del inte gjorda alls. Reklamerade och fick då bra hjälp, men den stress jag ville undvika genom att anlita firma uteblev tyvärr inte.

Maria P
Rated 5 out of 5
28 juli, 2022

Möbelkillarna gjorde vår flytt trevligare och smidigare!

Vi flyttade från lägenhet i Malmö till villa i Bjärnum och det gick hur smidigt som helst. Det var snabba, supertrevliga och proffsiga killar som hjälpte oss med det vi betalade för men även det där lilla extra! Vi är så tacksamma för att vår flytt blev en relativt stressfri och trevlig upplevelse. Tack Albin, Joaquin och Marcos!

Jenny
Rated 5 out of 5
27 juli, 2022

Mycket nöjd!

Flyttade från Linköping till Stockholm — gick mycket smidigt. Allt kom fram som det skulle och de hjälpte mig till och med att montera sängen så att jag hade någonstans att sova 🙂

Alve R
Rated 5 out of 5
27 juli, 2022

Flytt Helsingborg - Landskrona

Flyttjobbet utfördes på ett bra sätt utan problem. Städningen utfördes på ett utmärkt sätt och allt är värt en eloge!

John Ö
Rated 4 out of 5
25 juli, 2022

Trevliga och hjälpsamma!

Beställde flytt från Malmö till Örebro. Möbelkillarna erbjöd bästa pris. Killarna som flyttade var supertrevliga. Tyvärr skadades mitt piano i flytten, vilket jag hade påpekat innan flytten att man skulle vara ytterst försiktiga med. Blev dock erbjuden kompensation för missödet, som dock inte täckte vad det skulle kosta att åtgärda skadorna. Antog dock erbjudandet för att jag tyckte flyttkillarna var så trevliga och därför att möbelkillarna gjorde sitt bästa för att försöka lösa den uppkomna situationen.

Johan W