Omdöme
4,9
Rated 4.9 out of 5
(892 recensioner)
Utmärkt90%
Väldigt bra8%
Medelmåttig2%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
5 mars, 2023

Snabbt och lätt

Möbelkillarna löste en flytt från femte våningen utan hiss som sen också skulle 100 mil bort och de gjorde det väldigt bra! Jag skulle tro att alla de som hjälpte till att bära grejerna mina hade svår träningsvärk dagen efter och jag är otroligt tacksam för det jobbet de gjorde. Som de även gjorde med humorn i behåll vilket alltid uppskattas. Extra tack till städarna som också gjorde ett väldigt bra jobb! Smidigt, snabbt och lätt.

Malin H
Rated 3 out of 5
5 mars, 2023

Punktliga, snabba och proffsiga

Det är första gången jag anlitar Möbelkillarna för en flytt. Och jag är väldigt nöjd över mitt val. Väldigt trevligt bemötande från allra första kontakt tills flytten var klar. Seriösa, proffsiga, kunniga och väldigt snabba. Det märktes tydligt att detta är något dom gjort förrut. Hög flexibilitet. Kändes rutinerade och lyssnade in mina önskemål som kund och var rädd om mina saker. Kommer absolut anlita dom fler gånger och har redan rekommenderat dom till vänner. Kändes även prisvärda på marknaden. Jag ger själva flytten 5 stjärnor och kommer återkomma som kund.

Det som tyvärr drar ner mitt betyg var av den köpta tjänsten av städ i samband med min flytt. Där levererades inte alls samma kvalitet och avtalet hölls inte. Otroligt synd för varumärket Möbelkillarna och rekommenderar dom att se över vilka samarbetspartners dom har. Denna tjänsten rekommenderar jag inte vilket drar ner mitt betyg till 3.

Jannike C
Rated 4 out of 5
4 mars, 2023

Väl utfört

Kom dit 20 min efter utsatt tid utan förklaring. Väl på plats fungerade allt dock jättebra. Bra kommunikation och arbetet utfördes snabbt och metodiskt.

Sofia K
Rated 5 out of 5
3 mars, 2023

Otroligt bra flytt!

Flyttade från hus till lägenhet och allt gick supersmidigt och snabbt. Oliver och hans kollega var väldigt serviceinriktade och trevliga. Otroligt nöjd och kommer helt klart anlita Möbelkillarna nästa gång det vankas flytt. Proffsigt genomfört från start till mål. Rekommenderas varmt!

Kim B
Rated 5 out of 5
3 mars, 2023

Jättetrevliga killar!

Jättebra flytt trevliga killar.

Inga problem det var absolut deras motto.

Dom kommer jag att rekommendera till alla jag känner som ska flytta.

Paul J
Rated 5 out of 5
2 mars, 2023

Bra och effektiv flytt!

Duktiga killar som med ett leende på läpparna fixade min flytt idag! Mycket effektiva! Gott bemötande och servieminded😀👍🏻 rekommenderar er starkt!

Maria P
Rated 5 out of 5
2 mars, 2023

Bästa flyttfirman ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Proffsiga, punktliga, snabba, jobba med finess, trevliga, utmärkt utfört arbete / flytt! Kommer rekommendera er till alla!

Mkt bra flyttfirma allt kändes seriöst , proffsigt och MVG utfört arbete. Tack för ni gjorde min flytt så smidig och lättsam för mig det var guld värt!

Med vänlig hälsning, Lotta

Charlotta M
Rated 4 out of 5
2 mars, 2023

Bra utförd flyttstädning

Trevligt bemötande, smidig bokning och utmärkt utförande

Mindre avvikelse direkt, snabbt och smidigt åtgärdat

ANDERS
Rated 5 out of 5
2 mars, 2023

Utmärkt mindre flytt!

Flyttade från liten lägenhet till hus på landet. Fick hjälp med transport till tippen och en extra avlämning på vägen. Allt fungerade bra! Killarna jobbade snabbt och effektivt. Inga skador. Mycket nöjda.

Tomas G
Rated 5 out of 5
1 mars, 2023

Mycket bra!

Jättebra service och hjälpsamma. Allting va helt och staplat bra med under flytten. Ställde snyggt in det i våran nya lägenhet och även väldigt trevliga. 5/5 i betyg från oss

Fredrik M