Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(653 recensioner)
Utmärkt91%
Väldigt bra8%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
19 juli, 2022

Vi är väldigt nöjda med Möbelkillarna!

Möbelkillarna hjälpte oss med vårt flyttlass. Det gick över förväntan.

Det var väldigt trevliga killar som tog väl hand om våra lådor och möbler och packade in allt på ett mycket bra sätt i flyttbilen vilket rymde mer än vad vi hade trott.

Vi är väldigt nöjda med Möbelkillarna och tackar för fin hjälp.

Julia N
Rated 5 out of 5
19 juli, 2022

Bästa flyttfirma!

Trevligt, punktligt, lugnt och säkert.

Allt bara positivt!

Kan varmt rekommendera Möbelkillarna!

Katharina B
Rated 5 out of 5
18 juli, 2022

Mycket bra!

Supertrevlig och duktig personal. Kommer absolut återkomma vid behov.

Andreas C
Rated 5 out of 5
13 juli, 2022

Vi är så nöjda!!

Allt från första kontakten när vi behövde hjälp med att flytta hem dotterns bohag till själva flytten har allt fungerat perfekt. Alltid trevligt och gott bemötande från samtliga. Effektiva och proffsiga! Kan verkligen rekommendera företaget .

Anette H
Rated 5 out of 5
13 juli, 2022

Bra flyttat!

Förtjänstfull insats av flyttkillarna på bra humör!

Kjell K
Rated 5 out of 5
11 juli, 2022

Trevligt bemötande!

Supertrevliga killar som hjälpte oss och gjorde ett mycket bra jobb med våra möbler från lägenhet till villa.

Emmeline
Rated 5 out of 5
11 juli, 2022

Perfekt hantering av vårt bohag!

Hanteringen av vårt bohang hanterades varsamt och pålitligt. Kommer anlita Möbelkillarna igen om vi skulle behöva mer flytthjälp.

Jennie
Rated 5 out of 5
10 juli, 2022

Smidig flytt!

Dök upp i tid och flyttade allt i ett nafs. Är så otroligt nöjd! Har anlitat möbelkillarna tidigare och kommer definitivt göra det igen vid ev framtida flytt. Tack för inflyttningspresenten!

Jenny N W
Rated 5 out of 5
8 juli, 2022

Mycket Mycket nöjd!

Trevliga vänliga hjälpsamma Mycket duktiga och starka killar

Gabriella S
Rated 4 out of 5
7 juli, 2022

Dubbelt upp!

Bokade Möbelkillarna för andra gången på kort tid. Smidigt eftersom den ena killen hade koll på den tidigare magasineringen så jag slapp en del arbete med att visa. Lämnade bara nycklar och kunde sedan i lugn och ro ta emot hela mitt bohag i min nya bostad.

Carl Fredrik W