Omdöme
4,9
Rated 4.9 out of 5
(892 recensioner)
Utmärkt90%
Väldigt bra8%
Medelmåttig2%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
1 mars, 2023

Bästa flyttfirman 🙌

Trevliga, duktiga, noggranna, punktliga , snabb service jag ger högsta betyg till möbelkillarna och kommer rekommendera dom samt själv kontakta igen om jag ska flytta!

Tack för en fin dag och smidig flytt ni är bäst!

Med vänlig hälsning Lotta

Charlotta M
Rated 5 out of 5
1 mars, 2023

Smidig flytt och städ

Mycket nöjd. Trevliga och tillmötesgående. Uppfattade dem som väldigt professionella. Kommer troligtvis anlita dem nästa gång också.

Även flyttstäd av gamla lägenheten blev bra. Nöjd!

Mikael
Rated 5 out of 5
1 mars, 2023

Tryggt och säkert

Vår flytt genomfördes av duktiga, pålitliga och trevliga killar. De tillgodosedde alla mina önskemål. Vi är väldigt nöjda.

Maria A
Rated 4 out of 5
28 februari, 2023

Bra jobb

Vi fick hjälp med såväl flytt som städning och helhetsintrycket var väl godkänt. Flytten gick väldigt bra och där är vi enbart positiva. Efter städningen fanns några mindre missar som smutsiga golvlister och fönsterbrädor, samt grus på golvet. Men det är förlåtet med tanke på ett i övrigt mycket gediget städarbete med det allra viktigaste.

Olof R G
Rated 5 out of 5
28 februari, 2023

Fantastisk hjälp!

Johan och Oliver assisterade med flytten. Trots 4 trappor utan hiss, tunga möbler och lång dag i vårsolen så gjorde de ett fantastiskt jobb utan att något skadades. Varm rekommenderation!

Sanna
Rated 5 out of 5
27 februari, 2023

Superbra!

Vi hade två fantastiska killar som kom för att flytta min fars hus. Lugnt och metodiskt flyttade de alla sakerna. Jag var jättestressad som det kan bli vid en flytt men de tog det lugnt. Tonåringen var grymt imponerad över både hur de bar och fyllde bilen. Jag är supernöjd och kommer gladeligen rekommendera möbelkillarna till alla som pratar flyttfirma.

Tusen tack för hjälpen med flytten!!

Cecilia M
Rated 5 out of 5
27 februari, 2023

Smidigt!

Bra kommunikation och smidig hantering!

Timothy J
Rated 5 out of 5
27 februari, 2023

Mycket Bra!

Möbelkillarna fixade både flytt, och flyttstäd åt mig.

Flyttgubbarna löste flytten helt utan inblandning från mig, kunde gå till jobbet, och komma hem till en färdig flytt. Det samma gäller flyttstädet som blev godkänt utan anmärkning.

Skönt att anlita proffs som sköter jobbet utan problem!

Oskar H
Rated 4 out of 5
27 februari, 2023

Bra

Mitt bord blev rejält repig under flytt och kostnader blev mycket annorlunda än som stått i offert jag fick ,och den tredje killen sa att han gav mig ett bra pris ändå annars skulle vara dyrare. Kan nog vara svårt att planera så rekommenderar att räkna med det !annars blev vi nöjda,Dennis och killen från Kosovo var utmärkta -snabba,starka och trevliga,inte en ända gnäll från just dom två! Tack!

Ivanna
Rated 5 out of 5
26 februari, 2023

Superproffsigt!

Rakt igenom proffsigt. I tid, varsamt, socialt. Grant Murray med ny medhjälpare är värda högsta betyg

Lennart L