Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(592 recensioner)
Utmärkt92%
Väldigt bra7%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
1 juli, 2019

Smidigt, effektivt-glatt och trevligt.

I måndags (1/7-19) fick vi hjälp av Möbelkillarna med flytt av husets ungdomar till egen lägenhet. Ungefär 50 km2 bostad skulle flyttas från villan till lägenhet fyra trappor upp – utan hiss.
Firman Möbelkillarna var kvicka att svara på offertförfrågan (inom ett dygn) och lämnade ett helt OK prisförslag. Detta följdes upp effektivt med de nödvändiga papperen och tydlig information om villkor. Det gick också alldeles utmärkt att ha all kommunikation via e-post, en bra trygghet för både kund och företag. Tonen i skriftväxlingen var hela tiden mycket trevlig och glad. Kontoret får en femma (5) i betyg för sin hantering.
På flyttdagen kom två Möbelkillar med vidhängande bra tilltaget fordon – i god tid. De hade bra hjälpmedel och gott om skyddsmaterial till känsliga saker som speglar och annat. På ett ytterst effektivt och säkert sätt lastade de allt – på ca 40 minuter. En bedrift för oss amatörer. De körde till lägenheten och hade på under timmen (!) burit upp allt, inklusive ett tungt och klumpigt ekskåp – på köpet fick vi en kurs i hur proffsen bär ergonomiskt, bra till något senare tillfälle.
Möbelkillarna får en sexa (6) av fem möjliga för detta – vi är fortfarande oerhört förvånade över hur de lyckades. Vid tillfället var det dessutom full sommarvärme…
Betalningen och avslut av affären gick smidigt med kortbetalning – en femma (5) även där.
Sammanfattningsvis kan vi bara varmt rekommendera Möbelkillarna till alla som behöver flytt- eller annan bärhjälp. Smidigt, effektivt-glatt och trevligt. Och helt OK prisbild. Vårt betyg blir 5+
Familjen Green/Persson
gm Susanne

Susanne Bågenfelt
Rated 5 out of 5
28 juni, 2019

Omdöme ang min flytt 28/6. Ger er 5 i betyg. 🙂

Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående redan vid bokningen, hade lite strul och fick boka om datumen men det var inga problem. Själva flytten gick smidigt och det var väldigt serviceminded personal som skötte det galant. Kan varmt rekommendera att anlita möbelkillarna.

Marika Brewer
Rated 5 out of 5
28 juni, 2019

Ronneby-Malmö

Hej!
Mitt omdöme blir en 5:a (högsta betyg tror jag…). Bröderna Hampus och Rasmus gjorde ett utmärkt arbete. Trevliga och positivt inställda hela vägen trots att vi stötte på lite problem med både tyngd och volym. Bra kontakt hela vägen igenom med Mattias som samordnare samt flyttgrabbarnas telefonkontakt före och efter flytten.

Margaretha Brundin
Rated 5 out of 5
25 juni, 2019

Hässleholm-Malmö

Hejsan,
På exakt den tid vi förväntade oss utifrån den info vi fått om avfärd från Arlöv anlände flyttpersonalen, de var lätta och mycket trevliga att kommunicera med o de är snabbt igång med effektivt arbete, de ”utmaningar” som dyker upp under dagen ser man till att lösa på bästa sätt, de var flexibla och sökte lösningar och detta med det bästa humöret intakt, allt flyttas med varsamhet och ingenting skadas under flytten, tycker att hela dagen symboliserades av att utföra uppdraget enligt överenskommelse och det i en mycket positiv anda, även betalning var smidigt och enkelt och dessutom inte dyrt, tycker att det är fantastiskt att erbjuda en runda till tippen för 500 kr,
Betyg tveklöst 5,
Mvh Olle Nilsson

Olle Nilsson
Rated 5 out of 5
25 juni, 2019

Hej!

Har idag flyttat från Viken till Malmö med Er Möbelkillarna!
Kan absolut inte bli bättre! Vilka killar helt otroliga! Kommer alltid att välja Möbelkillarna i fortsättningen!
Betyg 5
Med vänlig hälsning,
Göran Larsson

Göran Larsson
Rated 5 out of 5
13 juni, 2019

Återkommande kund

Vi har anlitat Möbelkillarna vid flera tillfällen sedan 2006 och blivit lika nöjda varje gång. Snabbt, säkert och pålitligt.
Av oss får Möbelkillarna betyget 5 av 5.

Ulla Arvidsson
Rated 5 out of 5
7 juni, 2019

Super trevliga killar!

Vet verkligen vad dom sysslar med. Allt gick snabbt, smidigt och jag ger högsta betyg 5.
1000 tack för allt!

Monica Ivancsi
Rated 4 out of 5
5 juni, 2019

Trevlig personal

Trevlig personal, anlände punktligt och flytten genomfördes snabbt och professionellt. Det mesta gick väldigt smidigt.
Trots att jag bad om att speglarna skulle prioriteras framför några kartonger valde man att inte flytta mina speglar (eftersom de kan gå sönder så lätt). Det drar ner betyget lite, eftersom jag senare blev tvungen att fixa ännu en transport för speglarna.
Betyg: 4
Med vänlig hälsning,
Madeleine Nilhäll

Madeleine Nilhäll
Rated 5 out of 5
4 juni, 2019

Privatflytt Malmö-Svedala

Lämnar en 5:a omdöme på flyttkillarna från er firma Möbelkillarna De gjorde ett utmärkt arbete och var trevliga.

Inger Håkansson
Rated 5 out of 5
4 juni, 2019

Supersmidigt

Supersmidigt att kunna beställa både flytthjälp och flyttstädning från samma företag. Var lite krångligt att få med alla villkoren för flytten i orderbekräftelsen men fick väldig vänligt bemötande när jag blev frågvis och sedan löste ni och tydliggjorde allt underlag i den skriftliga orderbekräftelsen. Gick även snabbt att få kontakt med er, både via mail och telefon.
Flyttkillarna var duktiga, snabba och försiktiga med hela bohaget. Väldigt trevliga oxå. Gav tips inför uppackning oxå, tack för det! Betyg på flytthjälp blir högsta betyg 5.

Aira Karlsson