Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(629 recensioner)
Utmärkt91%
Väldigt bra8%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
10 juli, 2019

Eslöv-Kvidinge

Här kommer mitt omdöme
Betyg 5
Mkt hjälpsamma och fast det blev lite rörigt med adressen så löste det utan sura miner!
Mycket nöjd och kan verkligen rekommendera dem!
Kommer att återkomma som kund!

William Rosenberg
Rated 5 out of 5
10 juli, 2019

Hela projektet utfördes otroligt professionellt!

Idag flyttade Niklas och Johnny vår dotters bohag från studentrummet på Parentesen till Grönegatan, och vi är otroligt imponerade över hur grabbarna genomförde flytten!
Snabbt! På mindre än 1 timme fanns allt bohag från studentrummet i flyttbilen, och ca. 1 timme efter det fanns allt på plats i dotterns lägenhet på Grönegatan. Säkert! Eftersom de emballerade med omsorg och många års erfarenhet, lyfte enligt konstens alla regler, förflyttade bohaget utan att stöta i någonstans och säkrade lasten kungligt under transporten, så var allt intakt vid uppackandes i lägenheten! Professionellt! Hela projektet utfördes otroligt professionellt!
Rekommendation!
Vi vill naturligtvis rekommendera ”Möbelkillarna” till alla som vill flytta bohag, och speciellt tack till Niklas och Johnny!
Vi ger dem bästa betyget = 5 !
Tack!
Mvh Martin och Siri

Martin Blomberg
Rated 5 out of 5
3 juli, 2019

Snabbt och smidigt

Flytten gick snabbt och smidigt och inget gick sönder.
Betyget jag ger är 5 av 5.
Vänliga hälsningar,
Fredrik Martinsson

Fredrik Martinsson
Rated 5 out of 5
2 juli, 2019

Hej!

Här kommer omdöme för arbetsorder 75575 – flytt mellan Lund och Malmö.
Betyg 5/5 (högsta betyg).
Flyttfirma vi rekommenderar varmt med personal som gjorde detta till en enkel flytt. Professionellt och trevligt bemötande från början till slut.
Mvh Marie Warg Tingwe

Marie Warg Tingwe
Rated 5 out of 5
2 juli, 2019

Jag ger er betyg 5.

Möbelkillarna är trevliga, snabba och ordningsamma. Jag kan varmt rekommendera Möbelkillarna när det dags för flytt.

Sami Nybom
Rated 5 out of 5
1 juli, 2019

Alltihop var superbra!

Vill betygsätta min flytt den 1/7 nr 75682 med 5 poäng.
Alltihop var superbra!

Loiuise Sjöstrand
Rated 3 out of 5
1 juli, 2019

Trevligt bemötande!

Här kommer mitt omdöme byggd på de diskussioner vi har haft per telefon.
Jag valde er efter att fått in många förslag för att ni verkade seriösa och vid kontakt hade ett trevligt bemötande.
De ursprungliga datumen för lastning och lossning ändrades pga av en uppsägning av er personal. Den förändringen kom vi överens om då jag förstod att ni satt trängt. Jag påpekade dock vid ett flertal tillfällen hur viktigt det var med tidpunkterna, inte minst pga att det var inflyttande som kom att ansvara för nycklar till lägenheten i Lund. Tyvärr fungerade inte tidshållningen varken vid lastning, lossning eller städ. Lastningen var sen och bemötandet av flyttsamordnare inte vänligt utan snarare klagan på hur jobbig den flytt de just höll på med var – vilket naturligtvis inte en annan kund är intresserad av. Lossningskillarna var bra och trevliga dock hade jag fått uppgift från kontoret att den skulle ske efter lunch, men jag får förvarning att de var på gång 6.15 på morgonen. Det funkade dock bra. Slutligen var det städet som var beställd 8.00 och kom igång 10.00 eftersom städledaren helt missat bokningen. Städningen var väl genomförd. Även där blev det inflytande som kom i kläm samt att vi båda har ringt ett antal samtal till er/städ för att få någon koll på tiden.
Sammanfattningsvis funkade inte planering och i synnerhet inte koordinering och det blir väldigt tydligt att ni är överbelastade och har tagit på er mer jobb än ni klarar av. Det är kunden som kommer emellan. Jag uppfattar att ni själva är väl medvetna om det och ni har bett om ursäkt samt att jag fått visst avdrag på kostnaden. Det verkar ha varit en kaotisk tid beroende på personalbrist och att det inte tillhör ert ordinarie arbetssätt. Som sagt vid de inledande kontakterna och Samtal efteråt har ni lyssnat och jag blivit väl bemött.

Monica Erwer
Rated 5 out of 5
1 juli, 2019

Smidigt, effektivt-glatt och trevligt.

I måndags (1/7-19) fick vi hjälp av Möbelkillarna med flytt av husets ungdomar till egen lägenhet. Ungefär 50 km2 bostad skulle flyttas från villan till lägenhet fyra trappor upp – utan hiss.
Firman Möbelkillarna var kvicka att svara på offertförfrågan (inom ett dygn) och lämnade ett helt OK prisförslag. Detta följdes upp effektivt med de nödvändiga papperen och tydlig information om villkor. Det gick också alldeles utmärkt att ha all kommunikation via e-post, en bra trygghet för både kund och företag. Tonen i skriftväxlingen var hela tiden mycket trevlig och glad. Kontoret får en femma (5) i betyg för sin hantering.
På flyttdagen kom två Möbelkillar med vidhängande bra tilltaget fordon – i god tid. De hade bra hjälpmedel och gott om skyddsmaterial till känsliga saker som speglar och annat. På ett ytterst effektivt och säkert sätt lastade de allt – på ca 40 minuter. En bedrift för oss amatörer. De körde till lägenheten och hade på under timmen (!) burit upp allt, inklusive ett tungt och klumpigt ekskåp – på köpet fick vi en kurs i hur proffsen bär ergonomiskt, bra till något senare tillfälle.
Möbelkillarna får en sexa (6) av fem möjliga för detta – vi är fortfarande oerhört förvånade över hur de lyckades. Vid tillfället var det dessutom full sommarvärme…
Betalningen och avslut av affären gick smidigt med kortbetalning – en femma (5) även där.
Sammanfattningsvis kan vi bara varmt rekommendera Möbelkillarna till alla som behöver flytt- eller annan bärhjälp. Smidigt, effektivt-glatt och trevligt. Och helt OK prisbild. Vårt betyg blir 5+
Familjen Green/Persson
gm Susanne

Susanne Bågenfelt
Rated 5 out of 5
28 juni, 2019

Omdöme ang min flytt 28/6. Ger er 5 i betyg. 🙂

Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående redan vid bokningen, hade lite strul och fick boka om datumen men det var inga problem. Själva flytten gick smidigt och det var väldigt serviceminded personal som skötte det galant. Kan varmt rekommendera att anlita möbelkillarna.

Marika Brewer
Rated 5 out of 5
28 juni, 2019

Ronneby-Malmö

Hej!
Mitt omdöme blir en 5:a (högsta betyg tror jag…). Bröderna Hampus och Rasmus gjorde ett utmärkt arbete. Trevliga och positivt inställda hela vägen trots att vi stötte på lite problem med både tyngd och volym. Bra kontakt hela vägen igenom med Mattias som samordnare samt flyttgrabbarnas telefonkontakt före och efter flytten.

Margaretha Brundin