Flyttpaket 2

Detta flyttpaketet passar dig som har en bostadsyta på 1-69 kvm. Här får du erfarna
Möbelkillar, flyttbil anpassad för uppdraget och rätt utrustning.

Välj ditt lokala flyttpaket

Avbokningsskydd ingår alltid

Hittar du inget flyttpaket som motsvarar dina önskemål? Ring till oss på 0200-210 214 eller lämna ditt namn och telefonnummer nedan så kontaktar vi er. Våra telefontider är helgfria vardagar 07.30-16.30.

Detta ingår

Serviceinriktade Möbelkillar

Flyttbil

Flyttutrustning

Marknadens bästa garantier

– Det är tryggt att flytta med oss…

Avbokningsskydd

Trygghetsgaranti

Säkra betalningar

nojd-kund-garanti-100px

Nöjda kunder. Alltid.

Försäkring & Ansvar

Givetvis gör vi alltid vårt yttersta och hanterar era saker varsamt.Trotts detta så kan olyckan ibland vara framme och då gäller det att man har bra system och bra försäkringar. Möbelkillarna har marknadens bästa försäkringar och följer Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser Bohag 2010 för konsument och Kontor 2003 för företag. Vi magasinering gäller Allmänna Bestämmelser Magasinering.

Medarbetare med rätt attityd.

En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus! Alla våra möbelkillar är handplockade och vi väljer endast de som har rätt attityd och ett stort engagemang. Våra värderingar är viktiga och vi strävar alltid att leva upp till dessa…

Allt är möjligt

Positiv attityd!

Högsta kvalitet

Gör det bästa du kan!

Ansvar

Vi står för vad vi gör!

Ärlighet

Lova inte mer än du kan hålla!

Trygghet

Det är tryggt att flytta med oss!

Innovation

Ständig förbättring!

Betalning - Tryggt, säkert och enkelt!

Kortbetalning

Smidig betalning med bank- eller kreditkort.

Swish

Betala enkelt med mobilen. Swishnr: 123 100 7087

Säker betalning

Svea betalsystem erbjuder trygg och säker betalning.

Betalning senast på utförandedagen!

Vi kan även hjälpa dig med…

Tillvalstjänsterna lägger du till i bokningsformuläret.

Flyttkartonger

Hyr köp… eller rättare sagt köp hyr!
köp kartonger för 45kr/st… Vill du inte behålla dem köper vi tillbaka dem för 20kr/st senast 14 dagar efter utförd flyttning*.

Viktigt!

Vi köper inte tillbaka kartonger som det är skrivet på, använd märketiketter som du kan köpa från oss. Kartonger måste vara hela och rena samt märketiketter ska vara borttagna för att vi ska köpa tillbaka dem. Kartonger säljs i 10-pack.

Packning

Vi hjälper dig gärna med packning av hela eller delar av ditt bohag. Mormors gamla fin servis? Glas och porslin?
Mycket böcker? Inga problem, vi löser dina utmaningar!

Vill du att vi packar hela ditt bohag så rekommenderar vi att du väljer ett mindre Flyttpaket dag ett, och att packningen
utförs dagen innan själva flyttningen.

Flyttstädning

Fokusera du på att komma tillrätta i ditt nya hem… Så tar vi hand om flyttstädningen av din gamla bostad! Vårt städ-team
skrubbar och dammar medan du hänger upp tavlor, gardiner och bygger upp mysfaktorn i din nya bostad

Flyttstädning med garanti

Magasinering

Saker och prylar som inte får plats i ert nya hem kan vi ta med oss till våra lager för magasinering i ett par dagar eller under så lång tid ni behöver. Alltid i uppvärmda, larmade och video bevakade lokaler.
Bra priser…tryggt, säkert och enkelt!

Magasinering med eller utan försäkring

* Priset gäller per magasinbox 8 m3 och påbörjad månad, in & uttagsavgift på 250:- tillkommer.

Tippen & Återvinning

Är det dax att rensa upp och ge plats för det nya? Vi kan transportera dina saker som du inte längre behöver till valfri auktionsfirma eller till en välgörenhets organisation för donation. Det som inte går att avyttra kör vi till valfri återvinningscentral och sorterar för återvinning.

* Tippavgift max 200kg

Våra garantier

Avbokningsskydd

Ett avbokningsskydd ingår alltid när du bokar med Möbelkillarna. Vi förstår att det kan uppstå saker som man inte hade räknat med. Om ni behöver ändra datum eller avboka er flyttning så kontakta oss helt enkelt i så god tid som möjligt och senast 2 dagar innan er flyttning. Tryggt, enkelt och inga kostnader eller frågor!

Trygghetsgaranti

När du väljer Möbelkillarna så väljer du ett seriöst och professionellt flyttföretag som startades 1990. Vi innehar F-skatt, trafiktillstånd och alla uppdrag är försäkrade enligt Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretag gällande bestämmelser. Givetvis får våra kunder alltid kvitto och vi garanterar att Möbelkillarna alltid betalar gällande arbetsgivaravgifter och skatter.

Viktig information!

Våra Möbelkillar jobbar med detta dagligen vilket innebär att de måste hålla raster och lunch så att de orkar med att hålla ett bra tempo så att du som kund blir nöjd! Givetvis betalar du inte för våra raster. Normalt håller våra Möbelkillar frukost samt lunchrast. Totalt 1 timmes rast per dag (8h). När killarna hoppar in i bilen vid vårt kontor startar de att jobba för dig. När killarna parkerar bilen vid vårt kontor så slutar de att jobba för dig. Tiden räknas alltså från Möbelkillarnas kontor och tillbaka till vårt kontor igen.

Helgpriser & övertid

Efter klockan 16.30 tillkommer övertid med 50% tillägg på priset. På helger och röda dagar tillkommer 100% tillägg på priset.

Begränsningar

Angivna flyttpaket ska ses som en rekommendation och vi reserverar oss att det kan behövas ett större flyttpaket. Försvårade omständigheter kan ha stor betydelse för uppdragets utförande. Du kan komma att behöva välja ett större flyttpaket beroende på; körsträckor, omfattning, välfyllda förråd, begränsad framkomlighet, förekomst av hissar, särskilt tunga föremål mm. Ovanstående paket gäller lokala flyttningar, där avståndet mellan din nuvarande adress och din nya adress är max 50 km. Eventuell överskridande km debiteras med 20kr/km.

Offerter

Lagstadgad mervärdesskatt ingår i offererade priser.
Offererade priser är giltiga i 30 dagar efter du mottagit flyttförslaget.
Betalningsvillkor privatpersoner: Kort eller Swish.