Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(116 recensioner)
Utmärkt90%
Väldigt bra7%
Medelmåttig3%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
15 maj, 2021

Hejsan!

Supertrevliga killar och varsam hantering av möblerna.
Högsta betyg får dom=5

Maysan Bååth Bülow
Rated 5 out of 5
15 maj, 2021

Flytt och flyttstädning

Otroligt hjälpsamma och proffsiga killar som utförde flytten snabbt och smidigt.
Bra flyttstädning och utomordentlig service från början till slut.
Kan verkligen rekommenderas!

Anita
Rated 5 out of 5
15 maj, 2021

Möbelkillarna får betyg 5 av 5

Vi är mycket nöjda med vår flytt, vilken även inkluderade flytt av flygel upp för trappor. Möbelkillarna var mycket trevliga och duktiga. Vi kan rekommendera Möbelkillarna för alla som flyttar.

Johanna Melkersson Bulacz
Rated 5 out of 5
15 maj, 2021

Möbelkillarna är bäst 5 av 5

Vi är jättenöjda med möbelkillana vid vår flytt Kan varmt rekommendera dessa.
Mycket trevliga och tillmötesgående och väldigt försiktiga o aktsamma.
Tusen tack
– Lilian Åkesson

Lilian Åkesson
Rated 5 out of 5
15 maj, 2021

Ni är fantastiska!

Tusen tack för en mycket väl genomförd flytt!
Så smidigt och fint det gick och med vilken precision ni fick in det i flyttbilen, beundransvärt!
Det här var andra gången som jag anlitade Möbelkillarna och skulle jag behöva flytta igen så vänder jag mig utan tvekan till er!
Än en gång stort tack!
Gåvan uppskattades mycket!🥂

Marianne Wikman
Rated 5 out of 5
14 maj, 2021

Tack för en trevlig upplevelse!

Hej
Först vill vi tacka killarna Hampus och Sten för en fantastisk kundbemötande och professionellt skött uppdrag.
Kom i tid, bra kommunikation och med tryggt intryck lämnade vi lägenheten för att möta upp de på det nya stället. Med stor försiktighet och omtanke om möbler och inredning slutförde de jobbet. Att flytta är förknippad med stress och påfrestning men med er hjälp kändes det ganska lugnt och stressfri.
Tackar även Patrik för kontakten och fint samarbete. Kommer att rekommendera er varmt och få fler att inse att använda den här tjänsten överhuvudtaget vid flytt om man har möjlighet. Trevligt med presenten, tack så mycket.

Ramin Mawlayi
Rated 5 out of 5
11 maj, 2021

Vi är supernöjda!

Vi anlitade Möbelkillarna för en flytt från Malmö innerstad till vår nya nysommarstuga. Vi är supernöjda! Allt gick väldigt smidigt och snabbt, bokning och kommunikation var okomplicerat. De två killarna som gjorde flytten var väldigt trevliga och enkla att ha att göra med. Och väldigt schysst prissättning. Tack!
Och en gång till – tack för idag!

Med vänlig hälsning,
Nina Persson

Nina Persson
Rated 5 out of 5
7 maj, 2021

Effektiva, noggranna och varsamma med bohaget!

Hej
Jag är mycket nöjd med flytten och ger bästa omdömet, 5 Killarna som flyttade var mycket trevliga. Effektiva, noggranna och varsamma med bohaget. Jag kan varmt rekommendera Möbelkillarna till personer som vill ha flytthjälp.
Mvh
Lena Olsson i Landskrona

Lena Olsson
Rated 5 out of 5
6 maj, 2021

Rekommenderas starkt!

Fantastiskt bra service och supertrevliga killar. Snabbt jobbat och med försiktighet och respekt för sakerna. Rekommenderas starkt!

Johanna Woxberg
Rated 5 out of 5
6 maj, 2021

Flytt

Trevligt personligt bemötande hela vägen.! Riktigt kul med en liten inflyttningspresent också.

lena ljungström