Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(417 recensioner)
Utmärkt93%
Väldigt bra6%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
17 januari, 2022

Mycket bra flytthjälp!

Min flytt mellan Malmö och Stockholm gick hur bra som helst. Bra mailkontakt vid frågor och allting flöt på bra under själva flytten.
Tack för hjälpen!

Johannes
Rated 4 out of 5
17 januari, 2022

Väldigt bra flytthjälp!

Trevligt bemötande och väldigt tillmötesgående personal från start till mål.
Det som kan förbättras är tidsangivelserna då firman först var 2h tidiga jämfört med spannet dom gett mig när dom skulle hämta flyttkartongerna samt att det var otydlig information om ankomst till dom som skulle ta emot mina flyttkartonger. Detta gör det svårt att planera.
Men med detta sagt rekommenderar jag möbelkillarna för i övrigt bra service!

Ebba L
Rated 5 out of 5
17 januari, 2022

Flytt Göteborg - Malmö!

Fick ett bra och seriöst intryck vid första kontakt och bokade möbelkillarna för en flytt från gbg – Malmö. Punktliga, kunniga och professionella. Allt gick jättesmidigt och det märks att killarna inte är några amatörer. Ett par timmar senare var hela lägenheten tömd och allt var på plats nere i Malmö.
Kommer definitivt att använda oss av dem igen.

Mikael M
Rated 5 out of 5
14 januari, 2022

Snabbt och effektivt!

Det som lyfter är mottagandet när vi ringde till dem; gav direkt ett seriöst intryck. Bra kommunikation rakt igenom och lägg sedan till väldigt trevliga flyttkarlar som var noggranna när de lyfter en 250 kg bordsskiva uppför en trapp. Utan att tänka på det städade dem dessutom undan skräpet.

Rickard E
Rated 5 out of 5
13 januari, 2022

Bästa flyttkillar

Allt har gått mycket smidigt och killarna har varit super!
Finns inget att klaga över!
Tack för inflyttnings presenten, blev glatt överraskad.
Kan gott rekommendera Möbelkillarna.
Dom får 10/10

Antoinetta I
Rated 5 out of 5
13 januari, 2022

Snabba, effektiva, duktiga!

Del två av flytten var ett 3 m långt ekbord som killarna tog i en smal spiraltrappa upp till 4:e vån. Strongt!

R Wallenberg
Rated 5 out of 5
13 januari, 2022

Snabba, effektiva, duktiga!

Trevliga killar, tyvärr gick ett stort, tungt ekbord inte in i hissen, men det löste sig några dagar senare med ett par killar till i spiraltrappen upp till 4:e vån!

R Wallenberg
Rated 5 out of 5
13 januari, 2022

Mycket nöjd!

Väldigt bra bemötande och service!

Cajsa O
Rated 5 out of 5
13 januari, 2022

Kanonbra, igen!

Tack Thomas och Joaquin för proffsig flytt. Punktliga, glada, försiktiga. Mina bästa rekommendationer.

Carl-Axel B
Rated 4 out of 5
13 januari, 2022

Bra flytthjälp!

Snabb och smidig flytt av trevliga flyttkillar. En nyckel tappades bort men det fick vi ersättning för. I helhet blev vi väldigt nöjda.

Oskar