Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(199 recensioner)
Utmärkt92%
Väldigt bra7%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
22 juli, 2021

Super strukturerad flytt!

Möbelkillarna gjorde en flytt till oss.
Allt fungerade perfekt eller bättre än perfekt.
Kunde vi ge en 10 poängare skulle de få det.
De var noggranna, trevliga, strukturerade och helt självgående.
Skulle jag flytta igen skulle jag aldrig Tveka, Möbelkillarna blir det.
Tack Grabbar för ett fantastiskt bra arbete!

Anders W
Rated 4 out of 5
16 juli, 2021

Kom i tid och utförde jobbet bra!

Enkelt få kontakt och offert snabbt. Kom i tid och utförde jobbet bra.
4 stjärnor Kristina

Kristina D
Rated 5 out of 5
15 juli, 2021

Jag är mycket nöjd med denna flytt!

Jag är mycket nöjd med denna flytt, killarna var trevliga, lugna och social begåvade. De jobbade på bra och vi hann med hela flytten på den tid som var avsatt.
Jag ger denna flytt en 5.

Annelie
Rated 5 out of 5
15 juli, 2021

Pålitlig flyttfirma som lever upp till vad man lovar - tryggt och positivt att flytta med er!

Pålitlig flyttfirma som lever upp till vad man lovar – tryggt och positivt att flytta med er! Väldigt duktiga och noga med att packa alla våra saker så som känns bäst för oss. Kan varmt rekommendera Thomas och hans kollegor!

Ps. Redan rekommenderat er till en kompis som flyttar i slutet på augusti

Therese M
Rated 5 out of 5
14 juli, 2021

Effektiv, positiv och professionell flytt!

Kan inte annat än ge högsta betyg till killarna Albin och Micke från Möbelkillarna som hjälpte mig med min miniflytt.

De var positiva och glada killar och man kände verkligen att de visste vad de gjorde. Effektiva men samtidigt försiktiga i sin hantering av ens möbler vilken som kund är av största vikt.

Jag har redan rekommenderat Möbelkillarna till mina vänner, och de orden talar för sig själv.

Fick en väldigt trevlig flytt-present som avslutning på en mycket bra dag, Återkommande kund helt klart.

Betyg 5 av 5.

Fanny J
Rated 5 out of 5
14 juli, 2021

Fantastisk service

Nu är allt på plats, tack!
Först och främst stort tack för Thomas insats.
Han är verkligen en tillgång.
Gott humör, bra humor och duktig problemlösare.
Omtänksamhet på alla sätt.
De övriga medarbetare var också väldigt positiva i sin insats.
Din bedömning att leverera över tre dagar visade sig helt korrekt.
Vårt samarbete genom många år och många flyttar har fungerat klanderfritt.
Behöver Du någonsin en referens så ställer vi gärna upp.
Glada och soliga sommarhälsningar
Christian

Christian W Jansson
Rated 5 out of 5
13 juli, 2021

Riktigt smidig flyttfirma!

Väldigt lätt flyttfirma, snabb återkoppling och inga problem alls med att ändra datum!
Trevliga killar som kom och flyttade som stod ut med livliga barn också 😁, kommer rekommendera möbelkillarna till andra.

Jennie
Rated 5 out of 5
12 juli, 2021

Snabbt, glatt och effektivt!

Vi fick snabb hjälp av ett par positiva och smidiga möbelkillar. Allt funkade perfekt.
Rekommenderas varmt!

Susanne Åsberg
Rated 5 out of 5
12 juli, 2021

Jag bokade min flytt med möbelkillarna. De har varit väldigt hjälpsamma!

Då min vardag inte riktigt gick ihop pga omständigheter som jag inte själv kunde råda över, var det inget problem att byta datum.
Arbetsledaren Thomas skötte allt på ett mycket proffsigt sätt. Glada trevliga och framförallt effektiva killar 🤩
De får 5 stjärnor av fem möjliga av mig!

Jenny W
Rated 5 out of 5
12 juli, 2021

STORT Tack!

Jag ville bara säga STORT TACK OCH VAD GRYMMA NI ÄR. I dag hade det blivit missförstånd för några av våra kunder och vissa saker fanns kvar i en lägenhet som borde varit tömd (inte av er). De som skulle flytta in stod där med golvfirma och behövde tömma då allt skulle rivas imorgon. Jag ringde in och pratade med Mattias som snabbt såg till att två killar som hade blivit klara tidigt kunde komma. När de kom dit visar det sig att skåpet som ska ner är handgjort och tillverkat i ett extremt tungt träslag som väger som sten. De slet och höll på och jag förstår att de måste varit jättetrötta men det höll ändå nivån högt och gjorde ett jättebra jobb. JAG VILL SÄGA TACK till Albin och Michael som slet och jobbade så svetten lackade för att få ner det helt och fint. De är värda att hyllas lite extra även om alla jag träffat hos er hittills har varit jättebra vi var ju även så nöjda även med de som hjälpte min svärmor. SÅ TACK.

Johanna N