Välj en sida

Omdöme
4.9
Rated 4.9 out of 5
(723 recensioner)
Utmärkt91%
Väldigt bra8%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5 out of 5
30 november, 2022

Snabb och smidig flytt, rekommenderas starkt!

2 trevliga killar kom på utsatt tid och flyttade mitt bohag på 120 kvm utan några som helst problem. Fantastiskt att se hur väl packad lastbilen var med precission.

Jennie H
Rated 5 out of 5
29 november, 2022

Mycket seriöst

Möbelkillarna 2 st utförde ett fantastiskt seriöst, noggrant, proffsigt och omsorgsfullt arbete under flytten för oss/ Ingrid O. Kent

Kent L
Rated 5 out of 5
29 november, 2022

Trevliga och duktiga killar!

Fantastiskt trevliga och duktiga killar, stor eloge till Anton och Otto som gjorde ett fantastiskt jobb!

Tack!

Emilia
Rated 5 out of 5
28 november, 2022

Mycket trevlig personal

Ger högsta betyg då jag fick ett perfekt lösningsförslag då jag har speciella behov.

Jette S
Rated 5 out of 5
28 november, 2022

Vänlig och trevlig flytt!

Jätte bra, snabb och trevlig flytt. Kom två killar på satt tid, vi snackade lite om hur jag ville göra, vad som skulle slängas och vad som skulle med.

Inga frågor eller funderingar. Gjorde en hel flytt Lund -> Malmö på ca 3 timmar. Helt otroligt!

Jätte bra service!

Trevliga arbetare!

Bra pris!

Jonatan N
Rated 5 out of 5
25 november, 2022

Omdöme av flytt och städning.

Mycket nöjda med flyttningen och städningen. Även LKF var mycket nöjda med städningen. Bara synd att vI inte i förväg fick information om att ni inte tog hand on kyl- och frysvaror, men det löste sig. Enda anmärkningen vad det gäller packningen är att den som packade hurtsarna till skrivbordet bara lade ner sakerna i en flyttlåda i stället för att låsa lådorna och behålla innehållet i dem. Glada och trevliga flyttkillar!

Björn K
Rated 5 out of 5
25 november, 2022

Effektiva flyttkillar

Mycket effektiva flyttkillar. Vi var väldigt nöjda med Nicolai och Anton. Flytten gick snabbt och utan problem.

Shabnam
Rated 5 out of 5
23 november, 2022

Flytt från 2 adresser!

Fick hjälp med flytt från 2 adresser till en. Mycket duktiga killar. Dom var väldigt effektiva och tog hand om mitt bohag som om det var deras eget. Jag är väldigt imponerad av hur duktiga dom var på att packa in det i sin bil. Kan starkt rekommendera Möbelkillarna.

Andreas L
Rated 5 out of 5
21 november, 2022

Flytt till Elinelund!

Vi är supernöjda med flytten. Killarna var väldigt noga och flyttade våra ömtåliga möbler med stor försiktighet. En proffsig flyttfirma helt enkelt. 🙂

Filip R
Rated 4 out of 5
21 november, 2022

Kan varmt rekommendera Möbelkillarna!

Två glada, raska killar tog hand om mitt bohag.

De var lyhörda för mina önskemål och utförde flytten till största belåtenhet!

Karin P