Omdöme
4,9
Rated 4,9 out of 5
(1 510 recensioner)
Utmärkt90%
Väldigt bra9%
Medelmåttig1%
Dålig0%
Usel0%

Du vill välja rätt, vi vill bli bättre!

Här kan du läsa vad kunder säger om oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre, och varje omdöme hjälper oss att skapa bättre upplevelser för alla som väljer att använda oss.
Hjälp dina medmänniskor välja rätt flyttfirma och oss att bli ännu bättre…
Rated 5,0 out of 5
19 april, 2024

Duktiga, effektiva och hjälpsamma

Duktiga, effektiva, hjälpsamma och trevliga killar som hjälpte oss med flytten.

Stort tack för hjälpen!

Christian. Q

Christian Q
91094
TransportörNITAJ
Rated 5,0 out of 5
19 april, 2024

En eloge till killarna m. flytten i Svedala 26/02-24.

Trodde inte att dom skulle få ut mitt 2,6m & över 100 kg tunga sidebord ner genom trapphuset.

Dom fick verkligen slita, bra jobbat.

Per L
90216
TransportörKM Leverans
Rated 5,0 out of 5
19 april, 2024

Toppenbra flyttfirma

Anlitade för flytt, flyttstädning och slänga på tippen. Allt utfördes med glatt humör och det gick lätt att komplettera eftersom jag missbedömt hur mycket grejer som fanns. Eftersom jag nu flyttat till Småland kommer jag tyvärr inte att använda dem igen. Toppenbra på alla sätt.

Anne-Lie B
90858
TransportörAO Klings
Rated 5,0 out of 5
19 april, 2024

Malmö - Lund halvdag

Professionell och snabb! Var klara efter 4 timer 🙂

Dorthe
90766
TransportörG&A
Rated 5,0 out of 5
19 april, 2024

Perfekt genomförd flytt!

Är mycket nöjd med Möbelkillarna. Arbetade snabbt och effektivt men ändå med varsamhet. Mycket trevliga och artiga killar. Rekommenderar till 100% denna flyttfirma Möbelkillarna. Kunde inte blivit bättre. Tack!

Roland A
90576
TransportörNITAJ
Rated 5,0 out of 5
16 april, 2024

Snabbt, smidigt och enkelt.

Andra gången på ett halvår jag anlitade möbelkillarna. Lika nöjd denna gången.

Trevligs , noggranna o allt gick friktionsfritt. Hel nöjd.

Inga-Lill S
89272
TransportörG&A
Rated 5,0 out of 5
16 april, 2024

Smidig och proffsig flytthjälp

Smidig flytt med trevliga killar som arbetade snabbt och felfritt! Alla möblerna var hela och fina, hjälpte till och med till med att flytta befintlig möbel på ny adress. Stort tack för hjälpen!

Caroline F
91194
TransportörNIKO
Rated 5,0 out of 5
16 april, 2024

Tack!

Flytt under två heldagar mellan flera adresser i Lund och även Österlen.

Med er stora erfarenhet av logistik och problemlösning löste ni allt smidigt och galant! Arbetet utfört med flexibilitet, omsorg, effektivitet, vänlighet och gott humör.

Tack!

Anna N
90704, 90803
TransportörG&A
Rated 5,0 out of 5
15 april, 2024

Snabba, effektiva och väldigt tillmötesgående

Supersnabba och väldigt tillmötesgående. Bra kommunikation under flytten och är väldigt nöjd.

Taro K
91040
TransportörNITAJ
Rated 5,0 out of 5
12 april, 2024

Snabb och säker flytt

Lyhörda och tillmötesgånde ”Möbelkillar”, mycket hjälpsamma!

Karin W
90679
TransportörNITAJ