Om Möbelkillarna

Möbelkillarna grundades 1990, och har sedan starten utvecklats från att vara ett litet enmansbolag till att idag vara ett företag att lita på när det är dags att flytta. Vi har genom åren fått förtroendet att flyttat allt ifrån rockstjärnor, polis och skattemyndigheter, internationella företag, kända entreprenörer, politiker, åklagarmyndigheten…till en familj av igelkottar.

Vi hoppas givetvis att detta bygger trygghet när ni nu står inför er flyttning och tackar er för att ni har gett oss chansen att hjälpa er.

Vår affärside

Vi gör det enkelt att flytta!

Värderingar

  • Allt är möjligt -Positiv attityd!
  • Ärlighet -Lova inte mer än du kan hålla!
  • Högsta kvalitet -Gör det bästa du kan!
  • Trygghet -Det är tryggt att flytta med oss!
  • Ansvar -Vi står för vad vi gör!
  • Innovation -Ständig förbättring!

“If we all did the things we are capable of doing, we would literally astound ourselves.”

-Thomas A. Edison

Vår Historia

Möbelkillarna grundades 1990 av Mikael Klausen.

Micke arbetade med att sälja amerikanska dammsugare (Kirby) som faktiskt hade en strålkastare monterad framtill så att man kunde se i hörnor och under sängar. Vid en demonstration av produkten åt en man som ägde ett flyttföretag, så blev han erbjuden att kontakta mannen när han hade tröttnat på att sälja dessa ”fantastiska” maskiner. Efter ytterligare ett par svåra månader så bestämde han sig för att ta den här mannen på orden och kontakta honom.

Micke ringde till mannen, som erbjöd honom att att komma till hans kontor klockan 7.00 dagen därpå! Micke tog honom på orden igen, och infann sig på mannens kontor för vad han trodde var en anställningsintervju på utsatt tid. Till sin stora förvåning så blev han ombedd att byta om till arbetskläder och åka ut på ett uppdrag! Det visade sig att han fick sitt första ”test”, ‐och blev av mannen utsedd till arbetsledare för ett Team med 10 man. Arbetet var att utföra ett monterings uppdrag av kontorsmöbler till ett nybyggt kontor, där ett 4 företag, Biblioteks Tjänst (BTJ) i Lund skulle flytta in. Byggnaden som ligger utmed en av infarterna i Lund är byggt som ett fartyg! Normalt vid nybyggnation, är att fastigheten inte är färdigställd och där sprang byggare, målare och elektriker överallt. Det visade sig bli en ganska krävande utmaning då där stod en långtradare full med platta paketer innehållande kontorsmöbler, och det gick knappt att sig in i huset! Efter cirka två veckor och en långtradare om dagen så stod samtliga kontorsmöbler på plats och uppdraget var avslutat.

Micke fick då erbjudande om en fast anställning som Chefsmontör av sin chef och tackade ja! Efter cirka ett års arbete blev han erbjuden en position som Chef hos ”kontorsmöbel leverantören” för produktionen och lagret. Micke kom på en idé, och erbjöd istället att starta eget och ta hand om hela deras leverans, monterings och lagerverksamhet. Platschefen måste ha gillat Micke och hans idé, för han tackade ja!

Detta var en kort berättelse om hur Möbelkillarna startades! Idag är detta historia och vi har växt ordentligt, och är idag ett av de 10 största flyttföretagen i Sverige. Visst är vi stolta över detta faktum att det har gått så bra som det har gjort, men det som verkligen betyder något är det faktum att vi älskar vad vi gör och har ett fantastiskt Team av motiverade och troligtvis de bästa medarbetarna i branschen, men det låter vi dig avgöra…

”Vi nöjer oss inte med att vara medelmåttiga, vi vill ha de mest nöjda kunderna!”

-Mikael Klausen

Några av våra referenser

Här hittar du ett urval av kunder som valt att jobba med Möbelkillarna. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Bürkert
Burlövs Kommun
e-on
Härliga Hem
HC Education
IKEA
Individuell Människohjälp
Iss Facility Services
JM
Kinnarps
Lomma Kommun
Lund kommun
Lunds Energi
Malmö stad
MKB
One
Servicekuben
SJ
Svalövs Kommun
Sydsvenskan
Sysav
Teleca
TV4
Vasyd
Vellinge kommun
Vinge
WSP

Våra Samarbetspartners

Möbelkillarna samarbetar med flera noggrant utvalda partners. Vill du veta mer om våra samarbeten eller är intresserad av att samarbeta med oss så är du välkommen att kontakta oss.

Malmö – Huvudkontor

Lommavägen 39
232 35 Arlöv
Telefon: 040 – 43 77 75
E-post: malmo@mobelkillarna.se

Lediga jobb

Är du av detta rätta virket?

Vi som jobbar på Möbelkillarna är inga vanliga flyttgubbar. Vi är Möbelkillar. (Även om en del av oss är tjejer) Skillnaden mellan en flyttgubbe och en Möbelkille är stor. Vår personal är noga utvald och genomgår flera kontroller innan anställning.

Vi letar ständigt efter nya Möbelkillar. Om du tror du har de egenskaper som krävs så är du välkommen att skicka in en ansökan.

Om vi är intresserade så hör vi av oss till dig!

Spontanansökan

Skicka din ansökan (tillsammans med CV samt ett foto) till jobb@mobelkillarna.se

Företagsfakta

Företagsnamn: Möbelkillarna AB
Organisationsnummer: 556380-7923
Fakturaadress: Lommavägen 39
232 35 Arlöv

Bankuppgifter

Swedbank
Clearing nr: 8214-9
Bankgiro: 5656-5260
BIC/SWIFT: SWEDSESS (SWEDSESSXXX)
IBAN: SE60 8000 0821 4994 4294 8171