Flyttfirma Malmö

Möbelkillarna är flyttfirman i Malmö som tål att jämföras

Här nedan kan du boka direkt online. Vi har rutiner och system som är anpassade för att göra ditt liv lite enklare när det är dags att flytta inom, från och till Malmö. Vi vet att det är mycket att tänka på och gör vårt yttersta för att göra din flytt inom, till eller från Malmö så smidig som möjligt.

Möbelkillarna och Miljö & Hållbarhet

Välj ditt flyttpaket

Flyttpaket 2

Bostadsyta

1-69 kvm

Från

6.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 13.590:-)

Flyttpaket 3

Bostadsyta

70-99 kvm

Från

8.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 17.590:-)

Flyttpaket 4

Bostadsyta

100-139 kvm

Från

10.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 21.590:-)

Flyttpaket 5

Bostadsyta

140-169 kvm

Från

12.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 25.590:-)

Flyttpaket 6

Bostadsyta

170-199 kvm

Från

14.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 29.590:-)

Flyttpaket 8

Bostadsyta

200-250 kvm

Från

18.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 37.590:-)

Flyttpaket Sverige & Danmark

Flyttningar mellan olika län

Från

4.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 9.790:-)

Tunglyft

Tunglyft, Piano eller Flygel?

Från

3.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 7.590:-)

Omdöme flytt

Mitt omdöme är absolut 5, dom är duktiga och vänliga och bemöter mig som kund med den bästa respekt och tog även av skorna i mitt hus när jag bad om det eftersom det då regnade lite utomhus och sängen jag skulle byta var i mitt sovrum.

- Eva Maria Ovin

Trevliga och tillmötesgående

Mitt omdöme är en 5, dom gjorde ett mycket bra jobb.
Var trevliga och tillmötesgående, inga problem.

- Eva Maria Ovin

Möbelkillarna; Vilka Killar!!

Raska, trevliga och VÄLDIGT snabba!!
Kommer att rekommenderas till vänner och bekanta.

- Karin & Kenneth Ekensteen

Möbelkillarna Malmö

Flyttfirman som gör flytten rolig!

Vi har ett lokalt team på plats i Malmö som hjälper dig att göra flytten till något enkelt och roligt. Vi har lång erfarenhet av flytt och det spelar ingen roll om du ska flytta två våningar ner i Turning Torso, inom Malmö, inom Skåne eller inom hela landet. Vi lägger stor stolthet i att göra ett bra jobb, vi vågar nästan påstå att vi är Malmös bästa Flyttfirma. Men ta inte vårt ord för det! Läs gärna vad våra kunder tycker i rutan ovanför.

Inget städpaket som passar dig?

Ring oss för personlig service:

0200-210 214

Mån-Fre: 7:30-16:30

Vill du hellre bli uppringd?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Välj Möbelkillarna som flyttfirma och du får

Marknadens bästa garantier

Vår långa erfarenhet har hjälpt oss att ta fram fantastiska garantier för din trygghet, som är vår högsta prioritet
– Garanterat!

Specialister på företagsflyttningar

Vi älskar utmaningar som får oss att växa. Vi har flyttat allt från en familj igelkottar till en organisation med 1600 medarbetare.

Proffs på privata flyttingar

Vi flyttar allt från enstaka föremål till kompletta lösningar med packning, flyttning, uppackning och flyttstäd.

Trevliga & engagerade flyttkillar

Våra medarbetare är handplockade. En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus!

Marknadens bästa garantier

– Det är tryggt att flytta med oss…

Avbokningsskydd

Trygghetsgaranti

Säkra betalningar

Den trevligaste flyttfirman i Malmö

En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus! Alla våra möbelkillar är handplockade och vi väljer endast de som har rätt attityd och ett stort engagemang. Våra värderingar är viktiga och vi strävar alltid att leva upp till dessa…

Allt är möjligt

Positiv attityd!

Högsta kvalitet

Gör det bästa du kan!

Ansvar

Vi står för vad vi gör!

Ärlighet

Lova inte mer än du kan hålla!

Trygghet

Det är tryggt att flytta med oss!

Innovation

Ständig förbättring!

Försäkring & Ansvar

Givetvis gör vi alltid vårt yttersta och hanterar era saker varsamt, Trotts detta så kan olyckan ibland vara framme och då gäller det att man har bra system och bra försäkringar. Möbelkillarna har marknadens bästa försäkringar och följer Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser Bohag 2010 för konsument och Kontor 2003 för företag. Vid magasinering gäller Allmänna Bestämmelser Magasinering.

Miljö & Hållbarhet

Vår planet förtjänar mycket mer kärlek.

På Möbelkillarna lägger vi stor vikt för att vara ett hållbart och miljömedvetet flyttföretag. Vi stödjer Vi-skogen och under 2015 planterades 5 363 653 träd på bönders gårdar i länderna runt Victoriasjön i Afrika, träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön. Vi övergår hela tiden till grönare material i våra förbrukningsmaterial och ställer hårda krav på våra leverantörer. Vi har visserligen mycket arbete kvar, men vi är målmedvetna att strävar hela tiden efter att vara ett hållbart företag.

Analys

Vad vill ni ha hjälp med och vad tänker ni göra själv? När ska det göras och vilka resurser krävs? Vi hjälper er gärna genom att ställa rätt frågor och komma upp med ett förslag som passar just er.

Märkning

Märk dina kartonger och prylar så de hamnar i rätt rum med en gång. Skriv inte direkt på kartongerna så kan de användas flera gånger. Använd Möbelkillarnas märketiketter som inte faller av under transporten.

Packning

Vi gör det enkelt och hjälper dig med packningen… av hela eller delar av ditt bohag. Mormors gamla fin servis? Porslin, kastruller och glas i köket? Mycket böcker? Inga problem, vi löser dina utmaningar!

Flyttning

Vi hjälper dig enkelt att flytta allt från enstaka möbler till hela ditt hem. Vi flyttar även tunga och komplicerade saker som kassaskåp, flyglar, piano, värmepannor och allt annat du kan tänkas behöva flytta.

Montering

Stora saker som behöver demonteras och sedan monteras ihop igen. Leverans av möbler i platta förpackningar… Låt oss få veta vad som ska monteras så vi kan ta med rätt verktyg för att få jobbet gjort.

Avveckling

Har du saker som du inte längre behöver så hjälper vi dig att transporterar dem till försäljning eller någon välgörenhets organisation för att donera dem. Vi kan även sorterar och lämna på återvinningscentral.

Magasinering

Saker och prylar som inte får plats i ert nya hem kan vi ta med oss till våra lager för magasinering i ett par dagar eller så lång tid ni behöver. Bra priser…tryggt, säkert och enkelt!

Städning

Fokusera på att komma tillrätta i ditt nya hem och låt oss ta hand om städningen av ditt gamla hem! Våra städ-team skrubbar och dammar och du hänger upp tavlor, gardiner och får upp mysfaktorn i ditt nya hem.

Troligtvis den bästa flyttfirman i Malmö

Möbelkillarna är det solklara valet när du letar efter en flyttfirma i Malmö. Med vårt motto: ”Vi gör det enkelt att flytta” gör vi din flytt till ett rent nöje. Från vår flyttfirma får du alltid förstklassig service oavsett fråga eller fundering. Vi är alla här för att göra din flytt lättare! Vi tål att jämföras med andra flyttfirmor i Malmö.

Vi kan dessutom lösa dina långväga flyttar! Ska du göra en längre flytt från Malmö? Inga problem! Möbelkillarna löser flytten med våra inrikes-bilar som rullar varje dag året runt. Det spelar ingen roll vart i landet du ska flytta, vi hjälper dig.

Vi ger marknadens bästa garantier med avbokningsskydd, trygghetsgaranti och säkra betalningar. Med våra flyttpaket får du även en tydlig överblick över kostnaden långt innan flytten drar igång och kommer inte bli överaskad av startavgifter, avgifter för tunga lyft eller körersättningar.

Vi skulle dessutom vilja påstå att vi är den bästa flyttfirman i Malmö, hela Skåne och troligtvis hela landet. Det är det inte bara vi som tycker. Läs gärna våra kundomdömen och se vad andra tycker så kommer du att mötas av hundratals andra som varit extremt nöjda. Precis lika nöjda som vi är övertygade om att du kommer bli!

Ps: Glöm inte att vi även erbjuder Flyttstäd i Malmö.