Flyttstädning med Garanti!

Vi gör det enkelt att städa… Tryggt, Enkelt, Rent & Snyggt…

Fokusera på att komma tillrätta i ditt nya hem… Så tar vi hand om flyttstädningen av din gamla bostad! Vårt städ-team skrubbar och skurar medan du hänger upp tavlor, gardiner och bygger upp mysfaktorn i din nya bostad. Här nedan kan du boka direkt online.

Välj ditt städpaket

Städpaket 2

Bostadsyta 1 – 69 kvm (inkl biytor)

Från

4.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 9.990:-)

Städpaket 3

Bostadsyta 70 – 99 kvm (inkl biytor)

Från

6.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 13.990:-)

Städpaket 4

Bostadsyta 100 – 139 kvm (inkl biytor)

Från

8.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 17.990:-)

Städpaket 5

Bostadsyta 140 – 169 kvm (inkl biytor)

Från

10.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 21.590:-)

Städpaket 6

Bostadsyta 170 – 199 kvm (inkl biytor)

Från

12.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 25.590:-)

Städpaket 8

Bostadsyta 200 – 250 kvm (inkl biytor)

Från

14.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 29.990:-)

Inget städpaket som passar dig?

Ring oss för personlig service:

0200-210 214

Mån-Fre: 7:30-16:30

Vill du hellre bli uppringd?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Detta får du med Möbelkillarna.

Marknadens bästa garantier

Vår långa erfarenhet har hjälpt oss att ta fram fantastiska garantier för din trygghet, som är vår högsta prioritet
– Garanterat!

Specialister på företagsflyttningar

Vi älskar utmaningar som får oss att växa. Vi har flyttat allt från en familj igelkottar till en organisation med 1600 medarbetare.

Proffs på privata flyttingar

Vi flyttar allt från enstaka föremål till kompletta lösningar med packning, flyttning, uppackning och flyttstäd.

Trevliga & engagerade flyttkillar

Våra medarbetare är handplockade. En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus!

Marknadens bästa garantier

– Det är tryggt att flytta med oss…

Avbokningsskydd

Trygghetsgaranti

Säkra betalningar

Medarbetare med rätt attityd.

En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus! Alla våra möbelkillar är handplockade och vi väljer endast de som har rätt attityd och ett stort engagemang. Våra värderingar är viktiga och vi strävar alltid att leva upp till dessa…

Allt är möjligt

Positiv attityd!

Högsta kvalitet

Gör det bästa du kan!

Ansvar

Vi står för vad vi gör!

Ärlighet

Lova inte mer än du kan hålla!

Trygghet

Det är tryggt att flytta med oss!

Innovation

Ständig förbättring!

Försäkring & Ansvar

Givetvis gör vi alltid vårt yttersta och hanterar era saker varsamt, Trotts detta så kan olyckan ibland vara framme och då gäller det att man har bra system och bra försäkringar. Möbelkillarna har marknadens bästa försäkringar och följer Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser Bohag 2010 för konsument och Kontor 2003 för företag. Vi magasinering gäller Allmänna Bestämmelser Magasinering.

Miljö & Hållbarhet

Vår planet förtjänar mycket mer kärlek.

På Möbelkillarna lägger vi stor vikt för att vara ett hållbart och miljömedvetet flyttföretag. Vi stödjer Vi-skogen och under 2015 planterades 5 363 653 träd på bönders gårdar i länderna runt Victoriasjön i Afrika, träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön. Vi övergår hela tiden till grönare material i våra förbrukningsmaterial och ställer hårda krav på våra leverantörer. Vi har visserligen mycket arbete kvar, men vi är målmedvetna att strävar hela tiden efter att vara ett hållbart företag.

Analys

Vad vill ni ha hjälp med och vad tänker ni göra själv? När ska det göras och vilka resurser krävs? Vi hjälper er gärna genom att ställa lite frågor och komma upp med ett förslag som passar er.

Märkning

Märk dina kartonger och prylar så de hamnar i rätt rum med en gång. Skriv inte direkt på kartongerna så kan de användas flera gånger. Använd Möbelkillarnas märketiketter som inte faller av under transporten.

Packning

Vi gör det enkelt och hjälper dig med packningen… av hela eller delar av era inventarier. Porslin, glas och kaffekoppar i fikarummet? Arkiv och dokument? Inga problem, vi löser dina utmaningar!

Flyttning

Vi hjälper dig enkelt att flytta allt från enstaka möbler till hela er verksamhet. Vi flyttar även tunga och komplicerade saker som kassaskåp, flyglar, piano, värmepannor och allt annat du kan tänkas behöva flytta.

Montering

Stora saker som behöver demonteras och sedan monteras ihop igen. Leverans av möbler i platta förpackningar… Låt oss få veta vad som ska monteras så vi kan ta med rätt verktyg för att få jobbet gjort.

Avveckling

Har du saker som du inte längre behöver så hjälper vi dig att transporterar dem till försäljning eller någon välgörenhets organisation för att donera dem. Vi kan även sorterar och lämna på återvinningscentral.

Magasinering

Saker och prylar som inte får plats i era nya lokaler kan vi ta med oss till våra lager för magasinering i ett par dagar eller så lång tid ni behöver. Alltid i uppvärmda, larmade och video bevakade lokaler. Bra priser…tryggt, säkert och enkelt!

Städning

Fokusera på att komma tillrätta i era nya lokaler och låt oss ta hand om städningen av de gamla! Våra städ-team skrubbar och dammar… och du hänger upp tavlor, gardiner och får upp trivseln i era nya lokaler. Malmö, Lund, Helsinborg

Gratis Flyttsläp!

Yes, vi tycker att det är bra service att låna ut våra stora fina flyttsläp till våra kunder. Och vi slutar inte där… vi lånar även ut våra flyttsläp till er som inte är kunder till oss... givetvis hoppas vi då att man kanske köper flyttkartonger och packmaterial av oss, eller kanske till och med bokar en flyttstädning… men det är givetvis inget krav!

OBS! Lånesläp har vi endast vid vår flyttbutik i Malmö.