Flyttpaket 6

Vi hjälper er packa och flytta, transportera saker, montera möbler och inredning, avveckling och återvinning, sätta upp och ta ned väggfast inredning…och mycket annat.

Flyttpaket 6

Pris

3.300:-

Boka nu

(per timme)

Detta ingår

6 Möbelkillar

Flyttbil

Flyttutrustning

Marknadens bästa garantier

– Det är tryggt att flytta med oss…

Avbokningsskydd

Trygghetsgaranti

Säkra betalningar

nojd-kund-garanti-100px

Nöjda kunder. Alltid.

Försäkring & Ansvar

Givetvis gör vi alltid vårt yttersta och hanterar era saker varsamt. Trotts detta så kan olyckan ibland vara framme och då gäller det att man har bra system och bra försäkringar. Möbelkillarna har marknadens bästa försäkringar och följer Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser Bohag 2010 för konsument och Kontor 2003 för företag. Vi magasinering gäller Allmänna Bestämmelser Magasinering.

Medarbetare med rätt attityd.

En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus! Alla våra möbelkillar är handplockade och vi väljer endast de som har rätt attityd och ett stort engagemang. Våra värderingar är viktiga och vi strävar alltid att leva upp till dessa…

Allt är möjligt

Positiv attityd!

Högsta kvalitet

Gör det bästa du kan!

Ansvar

Vi står för vad vi gör!

Ärlighet

Lova inte mer än du kan hålla!

Trygghet

Det är tryggt att flytta med oss!

Innovation

Ständig förbättring!

Betalning - Tryggt, säkert och enkelt!

Faktura

Betala med faktura. Efter godkänd kreditupplysning.

Kortbetalning

Smidig betalning med bank- eller kreditkort.

Swish

Betala enkelt med mobilen. Swishnr: 123 100 7087

Säker betalning

SVEA betalsystem erbjuder trygg och säker betalning.
Betalningsvillkor 10 dagar netto efter godkänd kreditupplysning eller enligt överenskommelse.

Vi kan även hjälpa dig med…

Tillvalstjänsterna lägger du till i bokningsformuläret.

Packning

Inkl. flyttkartong, packmaterial och försäkring

Vi hjälper dig gärna med packning av hela eller delar av dina inventarier. Porslin, glas och kaffekoppar i fikarummet? Arkiv och dokument? Inga problem, vi löser dina utmaningar!

Vill du att vi packar samtliga era inventarier så rekommenderar vi att du väljer ett mindre Flyttpaket dag ett, och att packning utförs dagen innan själva flyttningen.

Flyttstädning

Med garanti!

Fokusera på att komma tillrätta i era nya lokaler och låt oss ta hand om städningen av de gamla! Våra städ-team skrubbar och dammar... och du hänger upp tavlor, gardiner och får upp trivseln i era nya lokaler.

Kontakta oss för prisförslag.

Magasinering

Saker och prylar som inte får plats i era nya lokaler kan vi ta med oss till våra lager för magasinering i ett par dagar eller under så lång tid ni behöver. Alltid i uppvärmda, larmade och video bevakade lokaler. Bra priser... tryggt, säkert och enkelt!

Magasinering med eller utan försäkring

* Priset gäller per magasinbox 8 m3 och påbörjad månad, in & uttagsavgift på 250:- tillkommer.

Tippen & Återvinning

Är det dax att rensa upp och ge plats för det nya? Vi kan transportera dina saker som du inte längre behöver till auktionsfirma för försäljning eller till valfri välgörenhets organisation för donation. Det som inte går att avyttra kör vi till valfri återvinningscentral och sorterar för återvinning.

* Tippavgift max 200kg

Våra garantier

Avbokningsskydd

Ett avbokningsskydd ingår alltid när du bokar med Möbelkillarna. Vi förstår att det kan uppstå saker som man inte hade räknat med. Om ni behöver ändra datum eller avboka er flyttning så kontakta oss helt enkelt i så god tid som möjligt och enast 2 arbetsdagar innan er flyttning. Tryggt, enkelt och inga kostnader eller frågor!

Trygghetsgaranti

När du väljer Möbelkillarna så väljer du ett seriöst och professionellt flyttföretag som startades 1990. Vi innehar F-skatt, trafiktillstånd och alla uppdrag är försäkrade enligt Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretag gällande bestämmelser. Givetvis får våra kunder alltid kvitto och vi garanterar att Möbelkillarna alltid betalar gällande arbetsgivaravgifter och skatter.

Välj ditt flyttpaket

Flyttpaket 6
6 Möbelkillar & Bil
3.300:-/tim
Flyttpaket 2
2 Möbelkillar & Bil
1.100:-/tim
Flyttpaket 3
3 Möbelkillar & Bil
1.650:-/tim
Flyttpaket 4
4 Möbelkillar & Bil
2.200:-/tim
Flyttpaket 5
5 Möbelkillar & Bil
2.750:-/tim
Flyttpaket 8
8 Möbelkillar & Bil
4.400:-/tim
Flyttpaket 10
10 Möbelkillar & Bil
5.500:-/tim
Flyttpaket 12
12 Möbelkillar & Bil
6.600:-/tim
Flyttpaket 14
14 Möbelkillar & Bil
7.700:-/tim

Avbokningsskydd ingår alltid

Viktig information!

Våra Möbelkillar jobbar med detta dagligen vilket innebär att de måste hålla raster och lunch så att de orkar med att hålla ett bra tempo så att du som kund blir nöjd! Givetvis betalar du inte för våra raster. Normalt håller våra Möbelkillar frukost samt lunchrast. Totalt 1 timmes rast per dag (8h). När killarna hoppar in i bilen vid vårt kontor startar de att jobba för dig. När killarna parkerar bilen vid vårt kontor så slutar de att jobba för dig. Tiden räknas alltså från Möbelkillarnas kontor och tillbaka till vårt kontor igen. Minsta debitering 4 timmar eller enligt överenskommelse.

Helgpriser & övertid

Efter klockan 16.30 tillkommer övertid med 50% tillägg på priset. På helger och röda dagar tillkommer 100% tillägg på priset.

Begränsningar

Angivna flyttpaket ska ses som en rekommendation och vi reserverar oss att det kan behövas ett större flyttpaket. Försvårade omständigheter kan ha stor betydelse för uppdragets utförande. Du kan komma att behöva välja ett större flyttpaket beroende på; körsträckor, omfattning, välfyllda förråd, begränsad framkomlighet, förekomst av hissar, särskilt tunga föremål mm.