Flyttpaket Sverige

Samma ingredienser… men ett annat recept och lite längre tid innan dina prylar är på plats!

Vi hjälper dig med flyttning inom Sverige oavsett var i landet du flyttar. Du väljer själv om vi ska packa, packa upp och göra en fullständig flyttstädning med garanti av din gamla bostad.

*Vi utför flyttningar inom Sverige samt till och från Danmark. Tyvärr utför vi inga flyttningar till och från andra länder!

Läs mer

Flyttpaket Sverige

Flyttningar mellan olika län

Från

4.995:-Offert

Vad kostar det?

För att kunna ge dig ett bra pris och bästa möjliga service behöver vi information om ditt nuvarande och nya boende. Fyll i formuläret på den här sidan, så hör vi av oss med ett flyttförslag.

Marknadens bästa garantier

– Det är tryggt att flytta med oss…

Tidsgaranti

Avbokningsskydd

Trygghetsgaranti

Säkra betalningar

nojd-kund-garanti-100px

Nöjda kunder. Alltid.

Försäkring & Ansvar

Givetvis gör vi alltid vårt yttersta och hanterar era saker varsamt, Trotts detta så kan olyckan ibland vara framme och då gäller det att man har bra system och bra försäkringar. Möbelkillarna har marknadens bästa försäkringar och följer Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser Bohag 2010 för konsument och Kontor 2003 för företag. Vi magasinering gäller Allmänna Bestämmelser Magasinering.

Medarbetare med rätt attityd.

En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus! Alla våra möbelkillar är handplockade och vi väljer endast de som har rätt attityd och ett stort engagemang. Våra värderingar är viktiga och vi strävar alltid att leva upp till dessa…

Allt är möjligt

Positiv attityd!

Högsta kvalitet

Gör det bästa du kan!

Ansvar

Vi står för vad vi gör!

Ärlighet

Lova inte mer än du kan hålla!

Trygghet

Det är tryggt att flytta med oss!

Innovation

Ständig förbättring!

Betalning - Tryggt, säkert och enkelt!

Kortbetalning

Smidig betalning med bank- eller kreditkort.

Swish

Betala enkelt med mobilen. Swishnr: 123 100 7087

Betala kontant

Givetvis kan du även betala kontant.

Säker betalning

PayEx betalsystem erbjuder trygg och säker betalning.

Betalning senast på lastningsdagen!

Vi kan även hjälpa dig med…

Flyttkartonger

Kraftiga proffs kartonger som skyddar dina prylar…
Det är skillnad på kartonger och våra riktiga proffs kartonger. Banankartonger är bra… till bananer! En väl
förbered flyttning där man har packat ordentligt går mycket fortare och du spar pengar!

Hyr köp… eller rättare sagt köp hyr!
Hos oss kan du köpa kartonger… Vill du inte behålla dem, så köper vi helt enkelt tillbaka dem från dig senast
14 dagar efter utförd flyttning*.

Viktigt!
Vi köper inte tillbaka kartonger om det är skrivet direkt på kartongerna, använd märketiketter som du kan köpa från oss. Kartonger måste även vara hela och rena samt märketiketter ska vara borttagna för att vi ska köpa tillbaka dem. Kartonger sälj i förpackning med 10st.

Packning

Vi hjälper dig gärna med packning av hela eller delar av ditt bohag. Mormors gamla fin servis? Glas och porslin?
Mycket böcker? Inga problem, vi löser dina utmaningar!

Vill du att vi packar hela ditt bohag så rekommenderar vi att du väljer ett mindre Flyttpaket dag ett, och att packningen
utförs dagen innan själva flyttningen.

Erbjudande packning (flyttkartong, packmaterial och försäkring)

Flyttstädning

Fokusera du på att komma tillrätta i ditt nya hem… Så tar vi hand om flyttstädningen av din gamla bostad! Vårt städ-team
skrubbar och dammar medan du hänger upp tavlor, gardiner och bygger upp mysfaktorn i din nya bostad

Flyttstädning med garanti

Magasinering

Saker och prylar som inte får plats i ert nya hem kan vi ta med oss till våra lager för magasinering i ett par dagar eller under så lång tid ni behöver. Alltid i uppvärmda, larmade och video bevakade lokaler.
Bra priser…tryggt, säkert och enkelt!

Magasinering (per påbörjad månad)

Återvinning

Är det dax att rensa upp och ge plats för det nya? Vi kan transportera dina saker som du inte längre behöver till auktionsfirma för försäljning eller till valfri välgörenhets organisation för donation. Det som inte går att avyttra kör vi till valfri återvinningscentral och sorterar för återvinning.

Våra garantier

Avbokningsskydd

Ett avbokningsskydd ingår alltid när du bokar med Möbelkillarna. Vi förstår att det kan uppstå saker som man inte hade räknat med. Om ni behöver ändra datum eller avboka er flyttning så kontakta oss helt enkelt i så god tid som möjligt och enast 2 arbetsdagar innan er flyttning. Tryggt, enkelt och inga kostnader eller frågor!

Trygghetsgaranti

När du väljer Möbelkillarna så väljer du ett seriöst och professionellt flyttföretag som startades 1990. Vi innehar F-skatt, trafiktillstånd och alla uppdrag är försäkrade enligt Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretag gällande bestämmelser. Givetvis får våra kunder alltid kvitto och vi garanterar att Möbelkillarna alltid betalar gällande arbetsgivaravgifter och skatter.

Välj ditt flyttpaket

avbokningsskydd_110x110

Känner du dig osäker…

Vårt avbokningsskydd gör det enkelt!

Ett avbokningsskydd ingår alltid när du bokar med Möbelkillarna. Vi förstår att det kan uppstå saker som man inte hade räknat med. Om ni behöver ändra datum eller avboka er flyttning så kontakta oss helt enkelt i så god tid som möjligt och senast 2 arbetsdagar innan er flyttning. Tryggt, enkelt och inga kostnader eller frågor!

Viktig information!

Inrikes flyttningar inbär oftast att ditt bohag lastas upp en dag. Transporteras under en eller två dagar beroende på hur långt det ska. Därefter lossas det på din nya adress dag tre eller fyra. Givetvis tillämpar vi samlastning i de flesta fall för att värna om miljön samt bästa möjliga ekonomi, vilket innebär att din kostnad för flyttningen blir mindre.