Flyttstädning Lund

Välj en trygg & enkel flyttstädning i Lund där det blir rent & snyggt.

Fokusera på att komma tillrätta i ditt nya. Så tar vi hand om flyttstädningen av din gamla bostad i Lund med omnejd! Vårt städ-team skrubbar och skurar medan du hänger upp tavlor, gardiner och bygger upp mysfaktorn i din nya bostad. Här kan du boka din flyttstädning i Lund – Direkt online.

Välj ditt städpaket

Städpaket 2

Bostadsyta 1 - 69 kvm (inkl biytor)

Från

4.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 9.990:-)

Städpaket 3

Bostadsyta 70 - 99 kvm (inkl biytor)

Från

6.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 13.990:-)

Städpaket 4

Bostadsyta 100 - 139 kvm (inkl biytor)

Från

8.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 17.990:-)

Städpaket 5

Bostadsyta 140 - 169 kvm (inkl biytor)

Från

10.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 21.590:-)

Städpaket 6

Bostadsyta 170 - 199 kvm (inkl biytor)

Från

12.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 25.590:-)

Städpaket 8

Bostadsyta 200 - 250 kvm (inkl biytor)

Från

14.995:- eft. RUT

Läs mer

(ord. 29.990:-)

Omdöme flytt

Mitt omdöme är absolut 5, dom är duktiga och vänliga och bemöter mig som kund med den bästa respekt och tog även av skorna i mitt hus när jag bad om det eftersom det då regnade lite utomhus och sängen jag skulle byta var i mitt sovrum.

- Eva Maria Ovin

Trevliga och tillmötesgående

Mitt omdöme är en 5, dom gjorde ett mycket bra jobb.
Var trevliga och tillmötesgående, inga problem.

- Eva Maria Ovin

Möbelkillarna; Vilka Killar!!

Raska, trevliga och VÄLDIGT snabba!!
Kommer att rekommenderas till vänner och bekanta.

- Karin & Kenneth Ekensteen

Flyttstäd i Lund

Lämna flyttstädningen till oss och gör något roligare själv!

Vi har ett lokalt team på plats i Lund som hjälper dig att göra flyttstädningen till något enkelt och roligt. Vi har lång erfarenhet av städ och det spelar ingen roll om du ska städa lägenheten i stan eller villan Övre Linero.

Vårt team har lång erfarenhet av flyttstäd i Lund, där vi har hjälpt mängder av företag och privatpersoner. Vi är medvetna om att flyttstädningen är något man gärna lämnar till någon annan, samt att detta kommer med vissa krav. Vi lägger stor stolthet i att göra ett bra jobb så att du ska känna dig trygg med städningen. Vi vågar nästan påstå att vi är bäst på flyttstäd i Lund.

Men ta inte vårt ord för det! Läs gärna våra kundomdömen.

Inget städpaket som passar dig?

Ring oss för personlig service:

046 - 560 48 25

Mån-Fre: 7:30-16:30

Vill du hellre bli uppringd?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Låt Möbelkillarna fixa din flyttstädning

Marknadens bästa garantier

Vår långa erfarenhet har hjälpt oss att ta fram fantastiska garantier för din trygghet, som är vår högsta prioritet – Garanterat! Möbelkillarna utför flyttstädning enligt Mäklarsamfundets riktlinjer med garanti!

Specialister på företagsflytt & flyttstädning

Vi älskar utmaningar som får oss att växa. Vi har flyttat allt från en familj igelkottar till en organisation med 1600 medarbetare.

Proffs på flytt & flyttstäd

Vi flyttar allt från enstaka föremål till kompletta lösningar med packning, flyttning, uppackning och flyttstäd.

Trevlig & engagerad personal

Våra medarbetare är handplockade. En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus! Rätt medarbetare innebär att ni som kund kan känna er trygga, samt att flyttstädningen blir lika skinande som våra kundomdömen.

Marknadens bästa garantier

- Det är tryggt att flyttstäda med oss...

Avbokningsskydd

Trygghetsgaranti

Säkra betalningar

Den trevligaste flyttstädningen i Lund

En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus! Alla våra möbelkillar är handplockade och vi väljer endast de som har rätt attityd och ett stort engagemang. Våra värderingar är viktiga och vi strävar alltid att leva upp till dessa…

Allt är möjligt

Positiv attityd!

Högsta kvalitet

Gör det bästa du kan!

Ansvar

Vi står för vad vi gör!

Ärlighet

Lova inte mer än du kan hålla!

Trygghet

Det är tryggt att flytta med oss!

Innovation

Ständig förbättring!

Försäkring & Ansvar

Givetvis gör vi alltid vårt yttersta och hanterar era saker varsamt, Trotts detta så kan olyckan ibland vara framme och då gäller det att man har bra system och bra försäkringar. Möbelkillarna har marknadens bästa försäkringar och följer Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser Bohag 2010 för konsument och Kontor 2003 för företag. Vid magasinering gäller Allmänna Bestämmelser Magasinering.

Miljö & Hållbarhet

Vår planet förtjänar mycket mer kärlek.

På Möbelkillarna lägger vi stor vikt för att vara ett hållbart och miljömedvetet flyttföretag. Vi stödjer Vi-skogen och under 2015 planterades 5 363 653 träd på bönders gårdar i länderna runt Victoriasjön i Afrika, träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön. Vi övergår hela tiden till grönare material i våra förbrukningsmaterial och ställer hårda krav på våra leverantörer. Vi har visserligen mycket arbete kvar, men vi är målmedvetna att strävar hela tiden efter att vara ett hållbart företag.

Troligtvis den bästa flyttstädningen i Lund

Möbelkillarna är det solklara valet när du letar efter en riktigt bra flyttstäd i Lund. Med vårt motto: ”Vi gör det enkelt” gör vi din flyttstädning till ett rent nöje. Från Möbelkillarna får du alltid förstklassig service oavsett fråga eller fundering. Vi är alla här för att göra din flyttstädning lättare! Vi tål att jämföras med andra som erbjuder flyttstädning i Lund.

Vi ger marknadens bästa garantier med avbokningsskydd, trygghetsgaranti och säkra betalningar. Med våra färdiga städpaket får du även en tydlig överblick över kostnaden långt innan flyttstädningen drar igång, inga dåliga överraskningar som startavgifter, avgifter för rengöringsmedel eller körersättningar.

Vi skulle dessutom vilja påstå att vi är bäst på flyttstädning i Lund, hela Skåne och troligtvis hela landet. Det är det inte heller bara vi som tycker. Läs gärna våra kundomdömen och se vad andra tycker så kommer du att mötas av hundratals andra som varit extremt nöjda. Precis lika nöjda som vi är övertygade om att du kommer bli!

Så låt oss fixa flyttstädningen av din gamla bostad i Lund, så kan du fokusera på att göra ditt nya hem precis som du vill ha det!

Ps: Vi har även vår flyttfirma i Lund, perfekt för dig som vill att det ska vara enkelt att flytta.