Flyttpaket Sverige & Danmark

Låt oss hjälpa er att sätta ihop ett flyttpaket som passar just er när det är dags att flytta inom Sverige eller till och från Danmark. Få ett kostnadsfritt flyttförslag…

Våra Gula och Lila flyttbilar med proffsiga Möbelkillar rullar varje vecka på våra vägar över hela Sverige och i även Danmark.

Tyvärr så utför vi inte flyttningar till andra länder!

Flyttpaket Sverige & Danmark

Från

4.995:- eft. RUT

Offert

(ord. 7.590:-)

Marknadens bästa garantier

– Det är tryggt att flytta med oss…

Avbokningsskydd

Trygghetsgaranti

Säkra betalningar

nojd-kund-garanti-100px

Nöjda kunder. Alltid.

Försäkring & Ansvar

Givetvis gör vi alltid vårt yttersta och hanterar era saker varsamt, Trotts detta så kan olyckan ibland vara framme och då gäller det att man har bra system och bra försäkringar. Möbelkillarna har marknadens bästa försäkringar och följer Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser Bohag 2010 för konsument och Kontor 2003 för företag. Vi magasinering gäller Allmänna Bestämmelser Magasinering.

Medarbetare med rätt attityd.

En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus! Alla våra möbelkillar är handplockade och vi väljer endast de som har rätt attityd och ett stort engagemang. Våra värderingar är viktiga och vi strävar alltid att leva upp till dessa…

Allt är möjligt

Positiv attityd!

Högsta kvalitet

Gör det bästa du kan!

Ansvar

Vi står för vad vi gör!

Ärlighet

Lova inte mer än du kan hålla!

Trygghet

Det är tryggt att flytta med oss!

Innovation

Ständig förbättring!

Betalning - Tryggt, säkert och enkelt!

Kortbetalning

Smidig betalning med bank- eller kreditkort.

Swish

Betala enkelt med mobilen. Swishnr: 123 100 7087

Betala kontant

Givetvis kan du även betala kontant.

Säker betalning

PayEx betalsystem erbjuder trygg och säker betalning.

Betalning senast på utförandedagen!

Vi kan även hjälpa dig med…

Magasinering

Saker och prylar som inte får plats i ert nya hem kan vi ta med oss till våra lager för magasinering i ett par dagar eller under så lång tid ni behöver. Alltid i uppvärmda, larmade och video bevakade lokaler.
Bra priser…tryggt, säkert och enkelt!

Magasinering med eller utan försäkring

* Priset gäller per magasinbox 8 m3 och påbörjad månad, in & uttagsavgift på 250:- tillkommer.

Tippen & Återvinning

Är det dax att rensa upp och ge plats för det nya? Vi kan transportera dina saker som du inte längre behöver till valfri auktionsfirma eller till en välgörenhets organisation för donation. Det som inte går att avyttra kör vi till valfri återvinningscentral och sorterar för återvinning.

* Tippavgift max 200kg

Våra garantier

Avbokningsskydd

Ett avbokningsskydd ingår alltid när du bokar med Möbelkillarna. Vi förstår att det kan uppstå saker som man inte hade räknat med. Om ni behöver ändra datum eller avboka er flyttning så kontakta oss helt enkelt i så god tid som möjligt och senast 2 arbetsdagar innan er flyttning. Tryggt, enkelt och inga kostnader eller frågor!

Trygghetsgaranti

När du väljer Möbelkillarna så väljer du ett seriöst och professionellt flyttföretag som startades 1990. Vi innehar F-skatt, trafiktillstånd och alla uppdrag är försäkrade enligt Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretag gällande bestämmelser. Givetvis får våra kunder alltid kvitto och vi garanterar att Möbelkillarna alltid betalar gällande arbetsgivaravgifter och skatter.