Håller du på och gör dig redo att flytta till Halmstad? Inklämd mellan skog och strand ligger Halmstad väldigt vackert till uppe i norra Laholmsbukten. Addera Nissan som rinner genom staden så är du på väg att flytta till en av de mest naturligt vackra städerna i hela Sverige!
Men med det sagt så kan man inte bara tänka på det fina i livet. Man måste också tänka på själva flytten. Eller så låter man en flyttfirma i Halmstad tänka åt en!

Planera flytt i en sommarstad

Det sker alltid som flest flyttar under sommaren. Det är därför klokt att undvika sommarmånaderna om möjligt när man ska flytta. Detta för att vara mer säker på att få en tid och möjligtvis också kunna få ner priset. Detta gäller kanske ännu mer i en turistvänlig stad som Halmstad. Vi förstår att man ofta inte har möjlighet att bestämma men kan du så är det alltid värt att tänka på. Skulle flytten ändå tvunget behöva ske under sommaren så är det smart att undvika månadsskiftena om möjligt, då blir det lättare för en flyttfirma att hitta en bra tid till dig.

Helhetslösning

Vill du ha ännu mer tid över till att supa in den härliga atmosfären i Halmstad så kan det vara värt att tänka på att låta en flyttfirma ta på sig hela flytten. Dvs även packning och städning. Packningen är ofta en underskattad tidstjuv och något som lätt skapar stress inför flytten. Så varför inte strunta i det och låta din flyttfirma snabbt och proffsigt fixa all packning under loppet av en dag. Så har du mer tid att utforska Kullerstenen, 1600-tals hus, slottet, kyrkan och allt annat som lockar i Halmstad. Kolla här för kostnaderna på våra VIP-flyttar där allt är inkluderat!

Var trygg bakom försäkringar och garantier

När du väl går och kollar in den fina stadskärnan så kan du tacka en brand för att stadsplaneringen ser ut som den gör. 1619 brann nämligen nästan hela staden ner och fick byggas om men med ny modern stadsplanering. Nu får vi hoppas att er flytt blir brand-fri. Men det är alltid bra att förbereda sig för eventuella problem. På möbelkillarna har vi alla försäkringar på plats samt förmånliga avbokningsgarantier om något skulle ske innan flyttdagen. Ta gärna och läs igenom våra villkor, garantier och tips för att få en bättre bild av den standard vi anser ska vara minimum för en flyttfirma.

Sist men inte minst

Sist vill vi bara önska dig lycka till. Oavsett hur ni löser er flytt så hoppas vi att ni kan se bortom den initiala stressen när allt ska planeras och enbart njuta av att ni ska flytta. Vill ni njuta lite extra och ha tid över att hitta det där nya kaféet eller mysiga parken så finns vi alltid tillgängliga att hjälpa dig!

Vi gör det enkelt att flytta