Flyttfirma Karlshamn

Så att du slipper tänka på flytten

Du kan enkelt nedanför göra din bokning online. Våra rutiner och system är framtagna så att det blir så lätt som möjligt för dig om kund, speciellt när du står inför en flytt inom, till eller från Karlshamn. Vi har full koll på att en flytt också kommer med många överväganden, därför jobbar vi alltid efter att kunna erbjuda dig en så bekymmersfri och effektiv flytt som möjligt, oavsett om du flyttar in i, ut ur eller inom Karlshamn.

Möbelkillarna och Miljö & Hållbarhet

Välj ditt flyttpaket

Flyttpaket 2

Bostadsyta

1-69 kvm

Från

6.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 13.590:-)

Flyttpaket 3

Bostadsyta

70-99 kvm

Från

8.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 17.590:-)

Flyttpaket 4

Bostadsyta

100-139 kvm

Från

10.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 21.590:-)

Flyttpaket 5

Bostadsyta

140-169 kvm

Från

12.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 25.590:-)

Flyttpaket 6

Bostadsyta

170-199 kvm

Från

14.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 29.590:-)

Flyttpaket 8

Bostadsyta

200-250 kvm

Från

18.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 37.590:-)

Flyttpaket Sverige & Danmark

Flyttningar mellan olika län

Från

4.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 9.790:-)

Tunglyft

Tunglyft, Piano eller Flygel?

Från

3.995:- efter RUT

Läs mer

(ord. 7.590:-)

Omdöme flytt

Mitt omdöme är absolut 5, dom är duktiga och vänliga och bemöter mig som kund med den bästa respekt och tog även av skorna i mitt hus när jag bad om det eftersom det då regnade lite utomhus och sängen jag skulle byta var i mitt sovrum.

- Eva Maria Ovin

Trevliga och tillmötesgående

Mitt omdöme är en 5, dom gjorde ett mycket bra jobb.
Var trevliga och tillmötesgående, inga problem.

- Eva Maria Ovin

Möbelkillarna; Vilka Killar!!

Raska, trevliga och VÄLDIGT snabba!!
Kommer att rekommenderas till vänner och bekanta.

- Karin & Kenneth Ekensteen

Möbelkillarna i Karlshamn

Flyttfirman som gör flytten rolig!

Vårt lokala team i Karlshamn står redo att göra flytten till en enkel och kanske till och med rolig upplevelse! Tack vare vår erfarenhet i flyttbranschen, löser vi allt från flyttar inom en och samma byggnad, till att flytta dina möbler från ena sidan av Karlshamn till den andra, eller var som helst inom landets gränser. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster av högsta kvalitet, och vågar därför nästan påstå att vi är det bästa valet när det kommer till flyttfirma i Karlstad. Även om det kan tyckas vara ett vågat påstående, givet det stora antalet konkurrenter i området, ger vår branschledande garanti och vårt noggrant utvalda team oss förtroendet att faktiskt göra ett sådant påstående.

Men ta inte vårt ord för det! Läs gärna vad våra kunder tycker.

Inget paket som passar dig?

Ring oss för personlig service:

0200-210 214

Mån-Fre: 7:30-16:30

Vill du hellre bli uppringd?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Välj Möbelkillarna som flyttfirma och du får

Marknadens bästa garantier

Vår långa erfarenhet har hjälpt oss att ta fram fantastiska garantier för din trygghet, som är vår högsta prioritet
– Garanterat!

Specialister på företagsflyttningar

Vi älskar utmaningar som får oss att växa. Vi har hjälpt mängder av företag att flytta. Allt från en familj igelkottar till en organisation med 1600 medarbetare.

Proffs på privata flyttingar

Vi flyttar allt från enstaka föremål till kompletta lösningar med packning, flyttning, uppackning och flyttstäd. Vi är flyttfirman i Karlshamn som gör det enkelt att flytta.

Trevliga & engagerade flyttkillar

Våra medarbetare är handplockade. En positiv attityd löser det mesta, här lägger vi vårt fokus!

Marknadens bästa garantier

- Det är tryggt att flytta med oss...

Avbokningsskydd

Trygghetsgaranti

Säkra betalningar

Den trevligaste flyttfirman i Karlshamn

En positiv inställning är mer ofta än sällan lösningen till många problem, här lägger vi vårt fokus! Alla våra möbelkillar är handplockade och vi väljer endast de med rätt attityd och ett stort engagemang. Våra värderingar är viktiga och vi strävar alltid att leva upp till dessa…

Allt är möjligt

Positiv attityd!

Högsta kvalitet

Gör det bästa du kan!

Ansvar

Vi står för vad vi gör!

Ärlighet

Lova inte mer än du kan hålla!

Trygghet

Det är tryggt att flytta med oss!

Innovation

Ständig förbättring!

Försäkring & Ansvar

Vi gör givetvis allt vi kan för att hantera era saker varsamt, Trotts detta så kan olyckan vara framme och då gäller det att man har bra system och bra försäkringar. Möbelkillarna har marknadens bästa försäkringar och följer Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser Bohag 2010 för konsument och Kontor 2003 för företag. Vid magasinering gäller Allmänna Bestämmelser Magasinering.

Miljö & Hållbarhet

Vår planet förtjänar mycket mer kärlek.

På Möbelkillarna lägger vi stor vikt för att vara ett hållbart och miljömedvetet flyttföretag. Vi stödjer Vi-skogen och under 2015 planterades 5 363 653 träd på bönders gårdar i länderna runt Victoriasjön i Afrika, träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön. Vi övergår hela tiden till grönare material i våra förbrukningsmaterial och ställer hårda krav på våra leverantörer. Vi har visserligen mycket arbete kvar, men vi är målmedvetna att strävar hela tiden efter att vara ett hållbart företag.

Möbelkillarna – så mycket mer än bara en flyttfirma

Analys

Vad vill ni ha hjälp med och vad tänker ni göra själv? När ska det göras och vilka resurser krävs? Vi hjälper er gärna genom att ställa rätt frågor och komma upp med ett förslag som passar just er.

Märkning

Märk dina kartonger och prylar så de hamnar i rätt rum med en gång. Skriv inte direkt på kartongerna så kan de användas flera gånger. Använd Möbelkillarnas märketiketter som inte faller av under transporten.

Packning

Vi gör det enkelt och hjälper dig med packningen… av hela eller delar av ditt bohag. Mormors gamla fin servis? Porslin, kastruller och glas i köket? Mycket böcker? Inga problem, vi löser dina utmaningar!

Flyttning

Vi hjälper dig enkelt att flytta allt från enstaka möbler till hela ditt hem. Vi flyttar även tunga och komplicerade saker som kassaskåp, flyglar, piano, värmepannor och allt annat du kan tänkas behöva flytta.

Montering

Stora saker som behöver demonteras och sedan monteras ihop igen. Leverans av möbler i platta förpackningar… Låt oss få veta vad som ska monteras så vi kan ta med rätt verktyg för att få jobbet gjort.

Avveckling

Har du saker som du inte längre behöver så hjälper vi dig att transporterar dem till försäljning eller någon välgörenhets organisation för att donera dem. Vi kan även sorterar och lämna på återvinningscentral.

Magasinering

Saker och prylar som inte får plats i ert nya hem kan vi ta med oss till våra lager för magasinering i ett par dagar eller så lång tid ni behöver. Bra priser…tryggt, säkert och enkelt!

Städning

Fokusera på att komma tillrätta i ditt nya hem och låt oss ta hand om flyttstädningen av ditt gamla hem! Våra städ-team skrubbar och dammar och du hänger upp tavlor, gardiner och får upp mysfaktorn i ditt nya hem.

Vanliga frågor och svar om din flytt i Karlshamn

Vad kostar en flyttfirma i Karlshamn?

Karlshamn erbjuder många alternativ när det kommer till val av flyttfirma. Det innebär också att priset kommer variera mellan de olika firmorna men framförallt beror priset på hur mycket som behöver flyttas. Det beror även på hur mycket ni vill ha hjälp med samt hur mycket ni gör själva och hur väl ni förbereder inför flyttdagen.

Hur lång tid tar en flytt i Karlshamn?

Hur lång tid en flytt tar beror även det på storleken av flytten. Fler möbler och föremål innebär även en längre flytt. Finns det speciella önskemål så låt oss få veta detta så att vi kan tillgodose era önskemål. Andra faktorer som påverkar kan vara om flytten sker till eller från en gågata eller gator med dålig tillkomst. Kolla gärna upp vad som gäller hos dig.

Hur får jag ett bra pris på min flytt?

Våra flyttpaket är utformade för att göra det enkelt att välja och få en uppfattning om priset på snabbt och enkelt sätt.

Hur vet jag att offerten är rimlig när jag jämför flyttfirmor i Karlshamn?

Det gamla talesättet att man får vad man betalar för gäller även inom flytt! Är du bara ute efter lägsta pris, så är troligtvis inte Möbelkillarna rätt flyttfirma för dig. Vi jobbar med kunder som värdesätter att vi är extremt försiktiga med dina saker och ditt hem. Vi garanterar dessutom att hålla de tider vi  kommer överens om utan att tumma på saker som för oss är självklara, exempelvis ärlighet, välvårdade och artiga medarbetare som gör jobbet rätt från början samt är snabba och effektiva.

Hur långt innan flytten borde jag kontakta ett flyttföretag?

Av erfarenhet vet vi att den fysiska flytten är en av de saker som människor tänker på sist. När du letar efter en flyttfirma i Karlshamn vill vi dock tipsa om att inte vänta med detta, kontaktar oss i god tid (gärna 6-8 veckor innan flytt). Då har vi möjligheten att hjälpa er med tips och råd så att ni har en rimlig chans att planera allting ordentligt, vilket innebär att det blir mindre stress och ni får en positiv flyttupplevelse.

 

Hur hittar jag en flyttfirma i Karlshamn som jag kan lita på?

Tyvärr har flytt-branschen ett väldigt dåligt rykte och det finns förvåningsvärt många oseriösa aktörer på marknaden. Det är till och med så att många av dessa ofta ser legitima och hederliga ut på ytan med stora annonser som innehåller information om försäkringar de har och eventuella tillstånd. Det är verkligen ingen lätt uppgift att välja rätt, det bästa du kan göra är att fråga om deras rutiner och hur de rekryterar medarbetare. Det är även viktigt att fråga om vilka rutiner de har om olyckan mot förmodan skulle vara framme och de skadar dina saker. Sist men inte minst, fråga om de har några GARANTIER på sina löften.

Vad händer ett flyttföretag skadar mina saker?

Givetvis gör vi alltid vårt yttersta och hanterar era saker varsamt, Trots detta så kan olyckan såklart vara framme och då gäller det att man har bra system och bra försäkringar på plats. Vi på Möbelkillarna har marknadens bästa försäkringar och följer självklart Konsumentverket och Sveriges Åkeriföretags allmänna bestämmelser Bohag 2010 för konsument och Kontor 2003 för företag. Vid magasinering gäller Allmänna Bestämmelser Magasinering.

När i månaden är det bäst att flytta i Karlshamn?

Månadsskiftena är vanligtvis mest hektiska på grund av att de flesta hyreskontrakt oftast bryter just då. Detta innebär att det är lite lättare att få en tid de två mellersta veckorna i månaden, men det är ingen garanti! Boka om möjligt, i god tid innan flytt datum.

Har alla flyttföretag i Karlshamn försäkringar?

Som tur är har flesta företag försäkringar, alla har dock inte försäkringar som gäller för bohag och kontorsflytt. Det är också väldigt vanligt med personal som får ”svart” betalning, vilket innebär att försäkringar EJ gäller! Var på din vakt, speciellt mot orimligt låga priser när du letar flyttfirma i Karlshamn!

Vad är ett trafiktillstånd?

Enligt yrkestrafiklagen får yrkesmässig trafik endast bedrivas av den som har trafiktillstånd, detta kan du kontrollera med länsstyrelsen.

 

Troligtvis den bästa flyttfirman i Karlshamn

Möbelkillarna är ett solklart val när du letar efter en flyttfirma i Karlshamn. Med vårt motto: ”Vi gör det enkelt att flytta” gör vi din flytt till ett rent nöje. Från vår flyttfirma får du alltid förstklassig service oavsett fråga eller fundering. Vi är alla här för att göra din flytt lättare! Vi tål att jämföras med andra flyttfirmor i Karlshamn och i övriga Sverige.

Vi kan dessutom lösa dina långväga flyttar! Ska du göra en längre flytt från Karlshamn? Inga problem! Möbelkillarna löser flytten med våra inrikes-bilar som rullar varje dag året runt. Det spelar ingen roll vart i landet du ska flytta, vi hjälper dig.

Möbelkillarnas flyttfirma ger marknadens bästa garantier med avbokningsskydd, trygghetsgaranti och säkra betalningar. Med våra flyttpaket får du även en tydlig överblick över kostnaden långt innan flytten drar igång och kommer inte bli överraskad av startavgifter, avgifter för tunga lyft eller körersättningar.

Vi skulle dessutom vilja påstå att vi är den bästa flyttfirman i Karlshamn, hela Blekinge och troligtvis hela landet. Det är det inte bara vi som tycker. Läs gärna våra kundomdömen och se vad andra tycker så kommer du att mötas av hundratals andra som varit extremt nöjda. Precis lika nöjda som vi är övertygade om att du kommer bli när du väljer vår flyttfirma.